Vajèn van den Bosch

Vajèn van den Bosch is een jonge Nederlandse zangeres, actrice en musicalster en is inmiddels ook te boeken als spreker over uiteenlopende onderwerpen. Al op 9-jarige leeftijd speelde zij in de succesvolle musical The Sound of Music en in 2010 vertolkte zij de rol van Jane Banks in de musical Mary Poppins.

De eerste hoofdrol was een feit in 2011, toen ze Lila speelde in de musical Droomvlucht. Hierna zouden nog vele andere musicals volgen, waaronder bekende namen zoals Shrek en Grease. Haar muzikaliteit onderstreepte ze met een indrukwekkende auditie voor televisieprogramma The Voice Kids, waar ze uiteindelijk tot in de finale zou doordringen.

Allround artieste Vajèn van den Bosch inhuren

Vanuit de wereld van zang en musical is de stap naar acteren veelal klein. Dat bleek eens te meer toen Vajèn van den Bosch in 2014 de rol van Juliette kreeg in de populaire jeugdserie Spangas. Hier zou het niet bij blijven, want in 2016 maakte ze in de film Heart Beat haar officiële opwachting op het witte doek.

Later datzelfde jaar vervult ze de rol van Moon van Panhuys in de nieuwe serie Nieuwe Tijden, wat een spin-off is van de bekende soap GTST. Ook speelde ze de rol van Prinses Tessa in de musical De Gelaarsde Kat in het Efteling Theater. Al deze verschillende ervaringen en vaardigheden zorgen ervoor dat de allround artieste te boeken is voor talloze soorten evenementen.

Vajèn van den Bosch boeken als spreker of presentatrice

In de loop van de tijd heeft Vajèn van den Bosch nog vele andere werkzaamheden op haar uitgebreide curriculum vitae mogen bijschrijven. Zo heeft ze onder andere stemmen ingesproken voor films en series en kreeg zij de titelrol in de bekende Disney film Vaiana die in november 2016 in ons land in première ging.

Haar buitengewone stemvaardigheid en gewoonte om op te treden voor een groot publiek, maken haar de ideale spreker of presentatrice om te boeken voor een bedrijfsevenement of andersoortige bijeenkomst. Met een innemende en enthousiaste persoonlijkheid weet zij uiteenlopende doelgroepen aan te spreken met boeiende verhalen over thema’s als mens, maatschappij, mode en styling.

Contact met Vajèn van den Bosch

Wilt u meer informatie over het inhuren van Vajèn van den Bosch of wilt u haar direct boeken als spreker? Neem contact op voor het controleren van de actuele beschikbaarheid en stel uw eventuele vraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Vajèn van den Bosch spreekt graag over:

Vajèn van den Bosch boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Vajèn van den Bosch. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21