20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marlayne Sahupala
Exclusief bij
Quality Bookings

Marlayne Sahupala als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een charismatische en ervaren gastspreker voor je evenement, dan is Marlayne Sahupala een uitstekende keuze. Marlayne, bekend van haar veelzijdige carrière als presentatrice, zangeres en verslaggeefster, brengt een unieke combinatie van talenten en ervaringen mee naar het podium. Met haar achtergrond in de media en entertainment, weet ze als geen ander hoe ze een publiek kan boeien en inspireren. Marlayne’s lezingen kenmerken zich door haar persoonlijke verhalen, professionele inzichten en de passie waarmee ze spreekt over onderwerpen als media, communicatie, en persoonlijke ontwikkeling. Haar vermogen om op een authentieke manier te verbinden met haar publiek maakt haar tot een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen.

Marlayne Sahupala

TV presentatrice

Marlayne Sahupala als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Marlayne Sahupala een extra dimensie naar je evenement. Ze onderscheidt zich door haar scherpe inzichten, warme persoonlijkheid en het vermogen om discussies op een intelligente en toegankelijke manier te leiden. Marlayne is bedreven in het behandelen van uiteenlopende thema’s, variërend van media en cultuur tot maatschappelijke onderwerpen. Haar ervaring voor de camera en op het podium stelt haar in staat om elk evenement soepel te laten verlopen, interactie te stimuleren en ervoor te zorgen dat alle stemmen gehoord worden. Met Marlayne als dagvoorzitter ben je verzekerd van een evenement dat niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij de deelnemers.

Over media en communicatie

Marlayne Sahupala is een expert op het gebied van media en communicatie. In haar lezingen deelt ze waardevolle inzichten over de werking van de media, de impact van communicatie op ons dagelijks leven en de veranderende landschappen binnen de mediawereld. Ze biedt een uniek perspectief op hoe media de maatschappij beïnvloeden en hoe individuen en bedrijven effectief kunnen communiceren in het hedendaagse digitale tijdperk. Marlayne behandelt onderwerpen als mediawijsheid, de kracht van storytelling en de invloed van sociale media. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en interactief, waardoor ze ideaal zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van media en communicatie.

Marlayne Sahupala inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Marlayne Sahupala is eenvoudig en transparant. Allereerst neem je contact op met Quality Bookings om je interesse kenbaar te maken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens bespreken we samen de details van het evenement, zoals de datum, locatie en het gewenste thema van de lezing. Na het afstemmen van de voorwaarden, zorgen wij voor een soepele afhandeling van de boeking, inclusief de logistieke aspecten. Ons doel is om het boekingsproces zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je je kunt concentreren op het organiseren van een succesvol evenement.

Biografie van Marlayne Sahupala

Marlayne Sahupala, geboren op 1 juli 1971 in Baarn, is een Nederlandse presentatrice, zangeres en verslaggeefster met een indrukwekkende carrière. Marlayne’s reis in de media begon al op jonge leeftijd. Na haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht, startte ze haar carrière bij de lokale omroep. Niet lang daarna maakte ze de overstap naar de landelijke televisie, waar ze al snel een bekend gezicht werd door haar werk voor programma’s als “Hart van Nederland” en “Shownieuws”.

Naast haar televisiewerk heeft Marlayne ook naam gemaakt als zangeres. In 1999 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer “One Good Reason”, wat haar nationale bekendheid verder vergrootte. Haar muzikale talenten en haar ervaringen in de entertainmentindustrie hebben haar geholpen om zich te ontwikkelen tot een veelzijdige en boeiende spreker.

Marlayne’s carrière kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Ze heeft gewerkt als presentatrice, verslaggeefster, en zangeres, en deze diverse ervaringen hebben haar een uniek inzicht gegeven in de wereld van media en communicatie. Marlayne is gepassioneerd over het delen van haar kennis en ervaringen en inspireert graag anderen met haar verhalen over persoonlijke groei, doorzettingsvermogen en de kracht van communicatie.

In haar vrije tijd zet Marlayne zich in voor verschillende goede doelen en is ze een actief lid van haar gemeenschap. Haar betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken weerspiegelt zich ook in haar lezingen, waar ze vaak aandacht besteedt aan onderwerpen als maatschappelijke verantwoordelijkheid en de rol van media in de samenleving.

Marlayne Sahupala is niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een inspirerend voorbeeld van iemand die haar passies heeft omgezet in een succesvolle en betekenisvolle carrière. Haar verhalen, gecombineerd met haar expertise op het gebied van media en communicatie, maken haar tot een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen. Door Marlayne Sahupala te boeken voor je evenement, haal je niet alleen een ervaren professional in huis, maar ook iemand die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op je publiek.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Marlayne Sahupala

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Marlayne Sahupala inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marlayne Sahupala
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers