20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tobias Walraven

Tobias Walraven als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert, maar ook diepgaande kennis en ervaring heeft in de wereld van digitale marketing en ondernemerschap? Dan is Tobias Walraven de perfecte keuze. Als oprichter en CEO van RIFF, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het combineren van technologie, data en creativiteit voor effectieve digitale marketingoplossingen, heeft hij een schat aan ervaring om te delen. Op deze pagina ontdek je waarom Tobias de ideale spreker is voor je evenement en wat je kunt verwachten van zijn lezingen.

Tobias Walraven

Technologie, data en creativiteit

Tobias Walraven als dagvoorzitter boeken

Tobias Walraven blinkt niet alleen uit als gastspreker, maar ook als dagvoorzitter. Zijn vermogen om complexe onderwerpen begrijpelijk en boeiend te presenteren maakt hem de ideale keuze voor congressen en seminars. Met zijn achtergrond in ondernemerschap en digitale marketing brengt hij een unieke mix van expertise en praktische ervaring die elk evenement naar een hoger niveau tilt.

Over digitale marketing en klantenservice

Digitale marketing en klantenservice vormen de kern van Tobias Walravens expertise. In een wereld waar technologie en klantverwachtingen voortdurend evolueren, biedt Tobias inzicht in hoe bedrijven effectief kunnen inspelen op deze veranderingen. Hij behandelt onderwerpen als het belang van data-analyse, creativiteit in marketing en het bouwen van sterke klantrelaties. Door te kiezen voor een lezing van Tobias, krijg je inzichten in de nieuwste trends en strategieën in digitale marketing en klantenservice.

Tobias Walraven inhuren voor een lezing

Het proces om Tobias Walraven te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement. We bieden all-inclusive tarieven en garanderen een snelle en efficiënte service, waardoor het organiseren van je evenement zorgeloos verloopt.

Biografie van Tobias Walraven

Tobias Walraven is een ware pionier in de wereld van digitale marketing en klantenservice. Geboren in 1964 in het Zeeuwse plaatsje Bath, groeide hij op in Voorburg in een familie die nauw verbonden was met de PTT. Toch koos Tobias een ander pad. Na afgewezen te zijn door de PTT, ontdekte hij zijn passie voor marketing en ondernemerschap op de HEAO. Zijn carrière begon met een knal toen hij op 21-jarige leeftijd SNT oprichtte, een bedrijf dat later uitgroeide tot Europa’s grootste CRM onderneming en uiteindelijk werd overgenomen door KPN.

Naast zijn ondernemerschap bij SNT en later RIFF, heeft Tobias zich ook ingezet in andere avontuurlijke projecten. Zo opende hij in 2006 Dutch Water Dreams, een wildwaterbaan en surfcentrum. Zijn passie voor avontuur en ondernemerschap is ook terug te zien in zijn huidige project: een boutique hotel in het Franse Thollet, een plek voor rust en natuurbeleving, geïnspireerd door zijn jeugdherinneringen.

Met meer dan drie decennia aan ervaring, biedt Tobias Walraven een uniek perspectief op de wereld van digitale marketing en klantenservice. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook doorspekt met persoonlijke anekdotes en inzichten, waardoor ze niet alleen leerzaam, maar ook uiterst boeiend zijn. Als je op zoek bent naar een spreker die zowel inspireert als praktische kennis biedt, dan is Tobias Walraven een uitstekende keuze.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tobias Walraven

Schrijf een review

Video met Tobias Walraven

Meer informatie & boekingen

Tobias Walraven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tobias Walraven
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers