Tobias Walraven

Tobias Walraven is een Nederlandse ondernemer die met de komst van Dutch Water Dreams de eerste Olympische wildwaterbaan naar Nederland bracht. U kunt Tobias Walraven inhuren als spreker. In zijn lezingen heeft hij het over ondernemen, innoveren en marketing.

Dutch Water Dreams
Walraven richtte in 2005 het wildwaterpark Dutch Water Dreams in Zoetermeer op. In het park kwam een wildwaterbaan die voldoet aan de Olympische eisen. De baan werd in 2006 geopend en in een jaar tijd kwamen er 120.000 bezoekers op af.

Daarvoor was Walraven onder ander voorzitter van de Raad van Bestuur van de SNT Group. Dit callcenter was actief in acht Europese landen en had vijftienduizend werknemers in dienst. Het bedrijf draaide een omzet van 555 miljoen euro en werd in 2004 overgenomen door KPN Telecom.

Onderscheidingen
Walraven was tevens lid van de Member Innovation Advising Board van luchtvaarmaatschappij KLM-Air France. Gedurende zijn loopbaan werd Walraven diverse malen onderscheiden voor zijn werk. Zo won hij in 2007 de Ondernemersprijs Haaglanden. Daarnaast werd hij in 2000 uitgeroepen tot Direct Marketing Man van het jaar.

Wilt u Tobias Walraven inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Tobias Walraven spreekt graag over:

Tobias Walraven boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tobias Walraven. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21