Steven Brunswijk

Met zijn Dumpert-filmpje ‘Gewoon Betalen’ verwierf Steven Brunswijk zich een bijnaam voor het leven. Zijn koosnaam werd snel bekend in heel Nederland: de Braboneger. Het betreffende filmpje verscheen op GeenStijl en werd daar meer dan 400.000 keer bekeken. Rutger Castricum, lange tijd dé presentator en interviewer van PowNed, was er als de kippen bij om Steven Brunswijk een podium op tv te bieden. Zo werd de Braboneger een Bekende Nederlander.

Komiek en spreker Brunswijk inhuren

Intussen is Steven Brunswijk als Braboneger en Bekende Nederlander een veel en graag geziene verschijning in het evenementen- en bedrijfsfeestencircuit. Bedrijven die Steven inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter, weten zich verzekerd van een professional die rap van de tongriem gesneden is en geen thema schuwt.

Als spreker zorgt Brunswijk, geboren in Suriname, Paramaribo, altijd voor reuring. De goedlachse komiek krijgt het publiek gemakkelijk op zijn hand. Als presentator weet hij uw programma vaardig en luchtig aan elkaar te praten. Als dagvoorzitter van uw bijeenkomst of bedrijfsfeest is hij altijd goed voor een vrolijke noot.

Ook u kunt Steven Brunswijk boeken

Dat Steven geen eendagsvlieg is en zijn filmpjes als Braboneger meer inhouden dan gimmicks, bewijst hij als stand-up comedian. Zijn eerste theaterprogramma, Vooroordelen, kreeg goede recensies en was snel uitverkocht. Ook voor zijn tweede show, Als ik mezelf kon zijn, besloten kleine en grote zalen hem te boeken en stond het publiek in de rij.

Zijn optreden in De Slimste Mens, uitgezonden door de KRO/NCRC en opgeluisterd door presentator Philip Freriks en het droogkomische jurylid Maarten van Rossem, was, qua eindscore, minder succesvol. Brunswijk wuifde het debacle luchtig weg. Hij hoeft niet zo nodig kennis tentoon te spreiden. Als hij maar mensen aan het lachen kan maken. Dan is het goed. Hij zegt: ‘Op het podium voel ik me thuis. Daar kan ik mezelf zijn.’ En dat is precies waarom bedrijven hem graag inhuren als entertainer, spreker en presentator.

Contact opnemen met Steven Brunswijk

Zoekt u een vrolijke en energieke entertainer die waarde toevoegt aan uw evenement? U kunt Steven inhuren als spreker of presentator. Wij kunnen hem direct voor u boeken. Neem contact op met het team van Quality Bookings voor meer info en boekingsvoorwaarden. Wij dienen u graag van advies bij het inhuren van geschikte sprekers, presentatoren of dagvoorzitters die passen bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Steven Brunswijk spreekt graag over:

Steven Brunswijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Steven Brunswijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21