20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Steven Brunswijk

Steven Brunswijk als spreker boeken

Steven Brunswijk, met zijn onvergetelijke pad van internetfenomeen naar theaterpersoonlijkheid, is een uitmuntende keuze. Hij brengt een unieke mix van humor, inzicht en een frisse kijk op maatschappelijke thema’s. Deze pagina geeft u een kijkje in zijn onderwerpen, stijl en de impact die hij als spreker kan hebben.

Steven Brunswijk

Presentator en comedian

Als dagvoorzitter brengt Steven Brunswijk zijn unieke charisma en scherpe inzichten naar uw congres of seminar. Met zijn ervaring in zowel televisie als theater, weet hij als geen ander hoe hij een evenement moet leiden, de aandacht van het publiek vasthoudt en interactie stimuleert.

Over maatschappelijke bewustwording en humor

Steven Brunswijk schittert in het aansnijden van maatschappelijke thema’s met een humoristische twist. Zijn lezingen zijn een mengeling van persoonlijke anekdotes, scherpe observaties en onverwachte inzichten. Ze zetten aan tot denken en bieden tegelijkertijd een luchtige, vermakelijke ervaring. Of het nu gaat over culturele verschillen, persoonlijke ontwikkeling of maatschappelijke kwesties, Steven heeft een breed scala aan onderwerpen om uit te kiezen.

Steven Brunswijk inhuren voor een lezing

Het boeken van Steven Brunswijk voor uw evenement is eenvoudig en transparant. Ons proces is ontworpen om alle drempels weg te nemen, zodat u zich kunt concentreren op het plannen van een succesvol evenement. Neem contact op, bespreek uw wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Biografie van Steven Brunswijk

Steven Brunswijk, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen en talent, is van een internetfenomeen uitgegroeid tot een gerespecteerde naam in het Nederlandse theater. Zijn reis begon met een viral video op Dumpert, waar hij met zijn authentieke taalgebruik en ongefilterde mening over de samenleving, vele harten veroverde.

Zijn theaterdebuut met “Vooroordelen” was een instant hit, met uitverkochte voorstellingen die zijn sterrenstatus bevestigden. Maar Steven is meer dan alleen een theaterpersoonlijkheid. In 2016 presenteerde hij zijn eigen TV-programma “De Braboneger verkaast?!” op AVROTROS, een spraakmakende serie waarin hij stereotypen en culturele activiteiten met humor en inzicht onderzocht.

Steven’s deelname aan “The Roast of Gordon” op Comedy Central trok recordaantallen kijkers, en zijn avonturen op “Expeditie Robinson” voegden een nieuwe dimensie toe aan zijn publieke imago. Zijn theaterprogramma’s, zoals “Van slaaf tot meester” en “Wat een man kan, kan ik ook”, balanceren tussen humor en serieuze onderwerpen en tonen zijn vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken.

Naast zijn televisie- en theaterwerk, is Steven een graag geziene gast in programma’s als “Ranking The Stars” en “Het Perfecte Plaatje”, waarbij zijn persoonlijkheid en humor steeds weer opvallen.

Volg Steven Brunswijk op sociale media voor updates en meer inzichten in zijn veelzijdige carrière.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Steven Brunswijk

Schrijf een review

Artikelen over Steven Brunswijk

Meer informatie & boekingen

Steven Brunswijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Steven Brunswijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers