Schelly Sterk (1991) is een journalist, influencer en programmamaker die graag zelf de touwtjes in handen houdt. Ze heeft haar eigen productiehuis, Sterk Media, en bedrijven kunnen haar inhuren voor videoproducties. Daarnaast is Shelly actief als spreker, presentator, dagvoorzitter, interviewer en discussieleider ten behoeve van seminars en bedrijfsmatige events.

Sterk inhuren, is journalistieke kwaliteiten inhuren

Sterk onderscheidt zich met aantoonbare journalistieke kwaliteiten. Als spreker benadert ze een veelheid aan onderwerpen vanuit haar onderzoekende, kritische aard. Ze is inzetbaar om gasten en experts te interviewen en panels voor te zitten. Als presentator hanteert ze een eigen, enigszins brutale stijl. Sterk inhuren is een garantie op journalistieke kwaliteit.

Shelly Sterk, op Koninginnedag geboren in Den Haag, studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en doorliep in New York de filmacademie. De kiem voor haar journalistieke carrière werd gelegd bij BNN University. Van daaruit stapte ze over naar PowNed. Ook was ze langere tijd actief als verslaggever bij het online platform GeenStijl.

U kunt Shelly Sterk rechtstreeks bij ons boeken

RTL-5 besluit de journaliste in 2016 te boeken als presentator van Galileo. Het populair wetenschappelijke programma, dat valt onder de noemer braintainment, is koren op haar molen. Haar van nature nieuwgierige karakter komt hier volledig tot zijn recht en ze bewijst dat ze avontuurlijke experimenten niet schuwt. In haar rol als spreker behandelt ze graag wetenschappelijke thema’s. Gezien haar journalistieke achtergrond en inlevingsvermogen kan ze in principe alle thema’s aan.

Sterk is vaak als verslaggever te bewonderen in RTL Boulevard. In 2017 neemt ze deel aan Expeditie Robinson, met de ondubbelzinnige ambitie om te winnen. Als programmamaker voelt zij zich even goed voor als achter de camera; als presentator, spreker of dagvoorzitter voelt ze zich op elk podium als een vis in het water. U kunt Shelly rechtstreeks bij ons boeken.

Contact opnemen met Shelly Sterk

Wilt u meer weten over de specifieke boekingsvoorwaarden? Wilt u precies weten wat de mogelijkheden zijn van Shelly Sterk als spreker, presentator, discussieleider of panel- of dagvoorzitter? Neem dan contact op met ons Quality Bookings team. Wij zijn u op maat van dienst met adviezen die ervoor zorgen dat u de juiste professionele spreker inhuurt voor uw congres, seminar of om het even welk relatie-event.

Shelly Sterk spreekt graag over:

Shelly Sterk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Shelly Sterk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21