20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sander Duivestein

Sander Duivestein als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die zowel uw evenement als uw publiek verrijkt? Dan is Sander Duivestein een uitstekende keuze. Met zijn expertise in de impact van nieuwe technologieën zoals ChatGPT, deepfakes, en de metaverse, biedt hij een unieke kijk op de huidige digitale evolutie. Zijn boek “Echt Nep – Spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de metaverse” onderstreept zijn diepgaande kennis en begrip van deze onderwerpen. Sander’s presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook visueel stimulerend en interactief, waardoor hij een onvergetelijke ervaring creëert voor uw publiek.

Sander Duivestein

Generative AI

Over kunstmatige intelligentie en de toekomst van de realiteit

Sander Duivestein neemt zijn publiek mee op een fascinerende reis door de wereld van kunstmatige intelligentie en de gevolgen ervan voor onze realiteitsbeleving. Zijn presentaties gaan diep in op onderwerpen zoals de democratisering van creativiteit door AI-tools, de perceptie van realiteit door jongere generaties, en de waarde van ‘nep’ in een digitale wereld. Hij bespreekt hoe deze ontwikkelingen onze manier van werken, communiceren en leven fundamenteel veranderen, en biedt inzichten in hoe we ons kunnen voorbereiden op een toekomst waarin AI een centrale rol speelt.

Sander Duivestein inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Sander Duivestein is eenvoudig en transparant. Neem contact op met ons team voor een offerte, en wij zorgen ervoor dat alle details worden geregeld. Van het afstemmen van de inhoud op uw specifieke behoeften tot het plannen van de logistiek, ons team ondersteunt u bij elke stap om een soepele en succesvolle ervaring te garanderen.

Biografie van Sander Duivestein

Sander Duivestein, werkzaam voor het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti, heeft zich sinds 2005 gevestigd als een vooraanstaande expert, spreker, en auteur op het gebied van de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en de samenleving. Met een scherpe blik op de laatste trends en ontwikkelingen, combineert hij zijn ervaring in internetondernemerschap met zijn rol als adviseur en columnist. Zijn deelname aan diverse media, waaronder radio- en televisieprogramma’s en podcasts, onderstreept zijn reputatie als toonaangevende stem in de technologie-industrie.

Duivestein’s werk is breed erkend. Zijn publicaties in prominente media zoals NRC, Volkskrant en Het Financieele Dagblad, evenals zijn deelname aan podcasts en interviews, tonen zijn vermogen om complexe technologische thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn recente opinieartikelen en interviews richten zich op actuele onderwerpen, variërend van de gevaren van deepfakes tot de opkomst van AI in onze dagelijkse levens. Met zijn werk draagt hij bij aan het vormen van een geïnformeerde publieke opinie over cruciale technologische ontwikkelingen.

De workshop over Generatieve AI, die Duivestein aanbiedt, is een unieke kans voor professionals uit verschillende sectoren om praktische ervaring op te doen met de nieuwste AI-tools. Deze hands-on benadering stelt deelnemers in staat om hun creatieve grenzen te verleggen en te leren hoe ze deze revolutionaire technologieën kunnen integreren in hun werk en dagelijks leven.

De presentatiestijl van Duivestein is onderscheidend en meeslepend. Hij gebruikt een rijk visueel palet om zijn verhalen te vertellen, waardoor de kijkers worden meegenomen op een reis naar de toekomst. Zijn presentaties, verrijkt met trends, bedrijfscasussen, videofragmenten en humor, zijn niet alleen verhelderend, maar ook uiterst boeiend. Door zijn unieke aanpak inspireert hij zijn publiek om verder te denken dan de gebaande paden en daagt hij hen uit om de toekomst van technologie en de samenleving te heroverwegen.

In de wereld van sprekers en dagvoorzitters is Sander Duivestein een naam die staat voor kwaliteit, inzicht en inspiratie. Zijn vermogen om complexe technologische trends te vertalen naar begrijpelijke en boeiende presentaties maakt hem een ideale keuze voor elk evenement dat gericht is op de toekomst van technologie en zijn impact op onze wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sander Duivestein

Schrijf een review

Video met Sander Duivestein

Meer informatie & boekingen

Sander Duivestein inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sander Duivestein
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers