De laatste jaren spreekt en schrijft Mulder veel over blockchain en cryptocurrencies. Zijn invalshoek daarbij is hoe deze technologie bestaande markten verandert en nieuwe markten en verdienmodellen mogelijk maakt. Samen met Lykle de Vries richtte hij Blockchain Realisten op, en die naam zegt veel over zijn benadering van het onderwerp: geen ongefundeerde jubelverhalen, maar goed onderbouwde toepassingen en mogelijkheden. Naast zijn werk als ondernemer is Mulder docent bij AOG School of Management en columnist bij het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.

Ronald Mulder studeerde Algemene Economie en werkte vijftien jaar in dat vakgebied als consultant: eerst voor KPMG en later voor het mede door hem opgerichte adviesbureau De Bovenkamer van Nederland. De afgelopen tien jaar houdt hij zich vooral bezig met het thema “ondernemerschap”, en dan met name met de relatie tussen ondernemerschap en (nieuwe) technologie. Mulder is co-auteur van “Innovatief Ondernemen”, het meest verkochte leerboek ondernemerschap voor het hbo, en van “Djungo”, een lesmethode ondernemerschap voor groep 7 en 8 van de basisschool.

Ronald Mulder spreekt graag over:

Ronald Mulder boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ronald Mulder. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21