20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Robert ten Brink

Robert ten Brink als spreker boeken

Robert ten Brink is een succesvolle televisiepresentator en Bekende Nederlander die is in te huren als spreker of dagvoorzitter. Zijn grote succes kwam niet zonder slag of stoot, want er ging een lange carrière en veel hard werken aan vooraf. Zaken waar hij boeiend over kan vertellen en die hem gevormd hebben als spreker en presentator.

Robert ten Brink

Tv persoonlijkheid

Robert ten Brink is een succesvolle televisiepresentator en Bekende Nederlander die is in te huren als spreker of dagvoorzitter. Zijn grote succes kwam niet zonder slag of stoot, want er ging een lange carrière en veel hard werken aan vooraf. Zaken waar hij boeiend over kan vertellen en die hem gevormd hebben als spreker en presentator.

Het zou allemaal beginnen op de Kleinkunstacademie, waar hij van 1973 tot 1987 zijn tijd doorbrengt. Hierna begint hij in 1979 bij de KRO als radio-DJ en maakt hij in 1981 de overstap naar televisie met de quiz Cijfers en Letters. Hierna is hij onder andere te zien in het Jeugdjournaal, wat uiteindelijk zijn grote doorbraak zou betekenen.

Robert ten Brink als dagvoorzitter

Na in 1989 de eerste presentator van het spelletjesprogramma Lingo te zijn geworden, vertrekt Robert in 1992 naar Veronica om daar het programma All You Need is Love te presenteren. In het eerste seizoen trekt hij hiermee bijna vier miljoen kijkers per aflevering. In 1998 stapt hij over naar SBS6 en begint hij een jaar later met de presentatie van Lotto Weekend Miljonairs en Big Diet.

Na een jarenlange stop van All You Need is Love besluit de succesvolle presentator over te stappen naar RTL en het programma op Kerstavond nieuw leven in te blazen, iets wat hij tot op de dag van vandaag nog altijd doet. Ook huren talloze bedrijven hem tegenwoordig in als dagvoorzitter, presentator of spreker voor grote evenementen en bijeenkomsten in het land.

Biografie

Naast de bekende shows presenteerde Robert ten Brink nog vele andere programma’s waaronder de Achmea Kennisquiz, Sterrenbeurs, Hoe gaat het met? en De Nationale Carrièrecheck. In 1993 won hij de Gouden Televizier-Ring voor het beste televisieprogramma en in 2000 de Zilveren Televizier-Ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid.

Ondertussen zag Robert kans om diverse boeken te schrijven waaronder De ideale vader bestaat niet in 2003 en Robert: over thuis, televisie, geluk en zijn vrouwen in 2014. In beide boeken vertolken zijn gezin en rol als liefhebbende vader een centrale rol. Het is precies deze warme persoonlijkheid die hem zo geliefd maakt als spreker en dagvoorzitter.

Robert ten Brink inhuren

Wilt u Robert ten Brink ook inhuren als dagvoorzitter of spreker? Alle gages van bekende tv-persoonlijkheden zijn op aanvraag en worden uitsluitend op offerte basis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons bureau.

Prijsindicatie
€ 10.000 en hoger
Te boeken als
Talen

Reviews over Robert ten Brink

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Robert ten Brink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Robert ten Brink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers