20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Toine van Peperstraten Copyright foto: Silvan Stoet

Toine van Peperstraten als spreker boeken

Ben je op zoek naar een charismatische gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Toine van Peperstraten, met zijn rijke ervaring in de sportjournalistiek en als televisiepresentator, is een ideale keuze. Zijn expertise ligt in het verbinden van sport met maatschappelijke thema’s, waardoor hij een breed publiek aanspreekt. Toine weet als geen ander hoe belangrijk teamwork, doorzettingsvermogen en focus zijn, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Hij brengt deze thema’s tot leven met anekdotes uit zijn rijke carrière, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek.

Toine van Peperstraten

Dagvoorzitterschap

Over sportjournalistiek en maatschappelijke betrokkenheid

Sportjournalistiek is meer dan alleen het verslaan van sportevenementen. Het gaat over het verhaal achter de sport, de emotionele en maatschappelijke impact ervan. Toine van Peperstraten belicht tijdens zijn lezingen hoe sport kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid. Hij bespreekt diverse onderwerpen, zoals de invloed van sport op jongeren, de rol van sport in het bedrijfsleven, en hoe sportevenementen kunnen bijdragen aan sociale cohesie. Toine biedt diverse lezingopties aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om een inspirerende keynote of een interactieve workshop.

Toine van Peperstraten inhuren voor een lezing

Het boeken van Toine van Peperstraten voor jouw evenement is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Contacteer ons en ontvang binnen 24 uur een offerte. Wij bespreken samen jouw wensen en de mogelijkheden. Of het nu gaat om een zakelijk congres, een inspiratiesessie of een sportevenement, wij zorgen voor een passende invulling. Onze all-inclusive tarieven, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat jouw ervaring met Toine van Peperstraten soepel en zorgeloos verloopt.

Biografie van Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten is een naam die bij velen bekend in de oren klinkt. Geboren in 1967 in Achthuizen, groeide Toine op met een passie voor sport en media. Na zijn studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht, begon zijn carrière bij de lokale radio. Zijn talent werd snel opgemerkt en niet lang daarna maakte hij de overstap naar de landelijke televisie.

Bij de NOS werd Toine een vertrouwd gezicht als sportpresentator. Hij versloeg grote sportevenementen, waaronder de Olympische Spelen en diverse EK’s en WK’s voetbal. Zijn vermogen om de spanning van sportwedstrijden over te brengen, gecombineerd met zijn diepgaande kennis, maakte hem tot een van de meest gerespecteerde sportjournalisten van Nederland.

Naast zijn werk bij de NOS, heeft Toine zich ook op andere mediaplatformen begeven. Hij presenteerde verschillende televisieprogramma’s en was regelmatig te horen op de radio. Zijn veelzijdigheid als presentator en journalist toont zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende formats en doelgroepen.

Toine staat bekend om zijn warme persoonlijkheid en zijn vermogen om met mensen van alle leeftijden en achtergronden te verbinden. Hij brengt zijn passie voor sport en media over in elke presentatie of lezing die hij geeft. Met zijn uitgebreide ervaring in de sportjournalistiek, zijn charisma en zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, is Toine van Peperstraten een uitstekende keuze voor elk evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Interviewer
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Toine van Peperstraten

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Toine van Peperstraten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Toine van Peperstraten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers