Rob Kamphues is een succesvolle cabaretier, interviewer, presentator en autocoureur die ook te boeken is als spreker, dagvoorzitter en gespreksleider. Hij geniet bij veel mensen bekendheid als energiek televisiepresentator, onder meer van de populaire KRO-reeks De Reünie. Een bijeenkomst of zakelijk evenement vult hij graag op dezelfde inspirerende manier in.

Cabaretier Rob Kamphues inhuren als spreker

Rob Kamphues wordt in 1960 geboren in Wassenaar en droomt al op jonge leeftijd van een carrière als cabaretier. In 1986 bereikt hij de finales van het Leids Cabaret Festival en een jaar later staat hij met cabaretformatie De Types op de planken in het gezelschap van Hans Riemens. Met diezelfde collega zit hij in 1989 in het panel van het satirische radioprogramma Binnenlandse zaken.

Later begint ook zijn solocarrière. In 1997 verschijnt zijn soloprogramma De Kale Vlakte en in 1999 staat hij met De Hernia van Atlas in het theater. Een jaar later volgt het theaterprogramma Tijd Zat. Rond dezelfde tijd maakt hij zijn televisiedebuut. Zo is hij de inspreker van het nieuws in het programma Kopspijkers en zit hij daar tevens in het actuele panel.

Ervaren spreker, dagvoorzitter en presentator inhuren

Het blijkt het begin van een succesvolle carrière op televisie. Van 2000 tot 2003 presenteert hij op RTL 4 De acht plagen van Rob Kamphues. Een jaar later is hij te bewonderen in het televisieprogramma BNN at Work en voor de gelijknamige omroep maakt hij het programma Kamphues maakt vrienden.

In 2007 volgt een indrukwekkend optreden bij De Lama’s, waar veel Nederlanders voor het eerst kennismaken met zijn talenten als cabaretier en begaafd spreker voor een groot publiek. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer organisaties hem inhuren als presentator, gespreksleider of dagvoorzitter voor uiteenlopende soorten evenementen.

Rob Kamphues: boeken, televisieprogramma’s en lezingen

Intussen blijft hij aan de weg timmeren op televisie. Hij presenteert Robot Wars: The Dutch battles en boekt groot succes bij de KRO met De Reünie en Rapport voor mijn Ouders. Voor dezelfde omroep presenteert hij ook PK, Kamphues Boeit en Kamphues over de kop. In 2007 is hij de presentator van de Nationale Klimaattest.

In tegenstelling tot veel andere presentatoren, ontwikkelt en produceert hij de meeste programma’s zelf. In 2008 start hij daarom zijn eigen televisieproductiebedrijf de Purmer Posse. Daarnaast ontplooit hij tal van andere activiteiten. Zo schrijft hij succesvolle boeken als Naar De Haaien, Inhaalrace en Hoor je me. Net als bij een lezing of optreden als spreker, etaleert hij hier zijn gaven als boeiend verteller en hilarisch cabaretier.

Rob Kamphues als spreker op uw evenement, staat dan ook garant voor een energieke en op maat gemaakte bijdrage. In zijn lezing over de autosport maakt hij niet alleen de perfecte link met het bedrijfsleven, maar ook met uw bedrijf! Ondersteunt met mooie beelden en Rob zijn enthousiaste toelichting, wordt het een lezing waar nog lang over gesproken zal worden.

Contact opnemen met Rob Kamphues

Wilt u televisiepresentator Rob Kamphues ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of gespreksleider? U kunt deze succesvolle cabaretier boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings. Graag bespreken we met u een programma op maat.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Rob Kamphues boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Kamphues. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21