20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
René Pluijm

René Pluijm als spreker boeken

Ontdek de inspirerende wereld van René Pluijm, een culinaire virtuoos en een meester in het vertellen van smaakvolle verhalen. Met zijn rijke ervaring in de gastronomie en zijn avontuurlijke reizen, brengt Pluijm een unieke flair naar elk evenement. Zijn passie voor koken, eten en reizen maken hem de ideale spreker om uw publiek te boeien. Deze alinea leidt u in de fascinerende reis die u op deze pagina zult ervaren.

René Pluijm

Ondernemer en topchef

Culinaire expertise en eetcultuur

René Pluijm is niet alleen een ervaren ondernemer chef en restaurateur, maar ook een expert in de rijke wereld van de eetcultuur. Met zijn diepgaande kennis over internationale keukens en lokale delicatessen, kan hij boeiende verhalen vertellen over de kunst van het koken en de evolutie van eetgewoonten. Hij behandelt diverse onderwerpen, van de geheimen van de boerenkeuken tot de fijne kneepjes van haute cuisine. Als u Pluijm boekt, kunt u een diepgaande verkenning verwachten van onderwerpen als duurzaamheid in voedsel, culinaire innovaties en de invloed van cultuur op eetgewoonten.

René Pluijm inhuren voor een lezing

Het boeken van René Pluijm voor uw evenement is een eenvoudig proces. Bij Quality Bookings zorgen we voor een snelle en probleemloze ervaring. Van het aanvragen van een offerte tot het afronden van de boeking, ons team staat klaar om u te ondersteunen met gepersonaliseerd advies en uitgebreide support. Ons all-inclusive tariefbeleid en onze tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u de beste waarde krijgt voor uw evenement.

Biografie van René Pluijm

René Pluijm’s liefde voor koken is ontstaan in de keuken van zijn moeder, waar hij de basis legde voor zijn latere culinaire avonturen. Van deze vroege inspiratie maakte hij zijn droom waarheid, en bouwde een indrukwekkend cv op in de wereld van de eetcultuur.

Pluijm’s reis in de gastronomie is veelzijdig en internationaal. Hij heeft ervaring in verschillende rollen: als chef-kok, bediening, bedrijfsleider, directeur, eigenaar en consultant. Hij heeft gewerkt in gerenommeerde etablissementen zoals De Hoefslag, Greve, Hotel Arena, Hortus Botanicus, de Stadsschouwburg en café-restaurant De Jaren. Zijn expertise reikt echter verder dan de Nederlandse grenzen, met ervaringen in het Anchorage hotel in de Caribbean en als eigenaar van de gezonde snackbar Dolores in Amsterdam. Zijn meest recente onderneming, René Pluijm Boerendelicatessen in Hilversum, toont zijn voortdurende passie voor kwaliteitsvoedsel.

Naast zijn gastronomische loopbaan, heeft Pluijm ook naam gemaakt als presentator. Zijn carrière begon met zelfgemaakte filmpjes op het internet, waar hij tijdens zijn reizen boeren, restaurants en producenten bezocht. Deze filmpjes vormden de basis voor zijn eerste tv-programma ‘Pluijm op pad’ voor RTL4, wat het begin markeerde van een succesvolle carrière in de televisiewereld. Zijn programma’s, waaronder ‘Pluijm op Pad’ en ‘Pluijm’s eetbare wereld’, zijn goed ontvangen en tonen zijn vermogen om boeiende en informatieve content te creëren.

Pluijm’s filosofie in het leven en koken is gebaseerd op eenvoud en kwaliteit. Hij is een culinaire nomade, altijd op zoek naar authentieke en onbekende producten. Zijn afkeer van routine en zijn liefde voor het ontdekken van nieuwe smaken drijven hem voort in zijn constante zoektocht naar culinaire perfectie. Hij is vastbesloten om echte smaken en kwaliteit te bevorderen, iets wat diep verankerd zit in zijn liefde voor voedsel en de natuur.

Met zijn unieke mix van ervaringen, passie en kennis, is René Pluijm een spreker die niet alleen inspireert, maar ook onderwijst en entertaind. Zijn verhalen en inzichten bieden een frisse blik op de wereld van eten en koken, en zijn presentaties zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in culinaire kunsten en eetcultuur.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over René Pluijm

Schrijf een review

Video met René Pluijm

Meer informatie & boekingen

René Pluijm inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met René Pluijm
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers