Estée Strooker boeken als spreker

Estée Strooker is een bekende TV-kok die ook is te boeken als spreker voor culinaire evenementen. In Nederland verwierf zij grote bekendheid door als twintigjarige de eerste editie van televisieprogramma MasterChef te winnen. Inmiddels heeft zij een eigen restaurant, verschijnt ze regelmatig op televisie en bracht ze haar eerste boek uit.

Estée Strooker wordt geboren in 1990 zette in 2008 haar eerste stappen in het koksambacht. Ze liep een maand mee bij de kok Roger van Damme en volgde daarna 6 maanden lang een kookopleiding aan de gerenommeerde École Supérieure de Cuisine Française in Parijs. Hier legt zij qua kookkunsten een solide basis voor de toekomst.

Televisiekok Estée Strooker inhuren als spreker

Die vaardigheden blijken al snel van pas te komen, want in 2010 doet ze mee aan de eerste editie van het televisieprogramma MasterChef Nederland. Ondanks dat ze de jongste deelneemster is van alle finalisten, weet ze het programma zelfs te winnen. Dit levert haar een geldbedrag van 25.000 euro op en ook wordt er een boek gepubliceerd van al haar winnende gerechten.

Haar deelname aan MasterChef is overigens geen toeval, want al langer heeft ze de wens om met koken op televisie te komen. Niet zo vreemd, want ze is een geboren spreker en beschikt over een natuurlijk presentatietalent. Na de winst van het programma verwezenlijkt ze ook een andere wens en begint ze haar eigen restaurant ’t Amusement in Arnhem. Later volgt in dezelfde stad ook de opening van saladebar Slaatje-Bla.

Estée Strooker: boeken, wedstrijden en lezingen

Niet alleen in haar persoonlijke ambities is Estée Strooker succesvol, ook anderen weten haar inspanningen te waarderen. In 2012 wordt ze door de website SpecialBite verkozen tot een van de 7 horecahelden en een jaar later wint ze een van de twee publieksprijzen tijdens de kookwedstrijd Smaakvol Gelderland. Daarnaast treedt ze meerdere malen zelf op als jurylid en is ze regelmatig te horen in interviews op de radio.

In 2013 wordt haar grootste droom dan eindelijk verwezenlijkt. Vanaf dan is ze te bewonderen in televisieprogramma’s van 24Kitchen, de bekende culinaire zender. In 2016 verschijnt haar boek Vlees noch vis, een verzameling van heerlijk gevarieerde groentegerechten. Het ligt in de lijn der verwachting dat in de toekomst nog meer boeken zullen volgen. Inmiddels is de tv-kok een veelgevraagd spreker tijdens evenementen, workshops en andere culinaire gelegenheden.

Contact met Estée Strooker

Wilt u Estée Strooker inhuren als spreker voor uw evenement, workshop, training of culinaire bijeenkomst? U kunt deze populaire televisiekok boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag bespreken wij uw wensen.

Estee Strooker spreekt graag over:

Estee Strooker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Estee Strooker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21