20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Julius Jaspers

Julius Jaspers als spreker boeken

Zoekt u een inspirerende spreker voor uw evenement? Overweeg dan Julius Jaspers, een culinaire meester met een rijke ervaring in koken, schrijven en presenteren. In deze pagina krijgt u een dieper inzicht in wat Julius als spreker te bieden heeft. Ontdek zijn passie voor koken, de kunst van culinaire creaties, en hoe zijn ervaringen uw evenement kunnen verrijken. Laat u meenemen op een smaakvolle reis die uw publiek zal boeien en inspireren.

Julius Jaspers

Bekende tv kok

Culinaire kunst en kookinnovatie

Julius Jaspers is niet zomaar een kok; hij is een pionier in de wereld van culinaire kunst. Met zijn expertise, die zich uitstrekt van traditionele keukens tot moderne kooktechnieken, kan hij een scala aan onderwerpen behandelen. Waarom kiezen voor dit onderwerp? Omdat eten universeel is, en de manier waarop Julius over koken spreekt, zal iedereen boeien, ongeacht hun culinaire kennis. Hij kan discussiëren over innovatieve kooktechnieken, de kunst van het maken van perfecte smaakcombinaties, en de rol van voeding in onze cultuur. Julius biedt een uniek inzicht in de wereld van voedsel, van de grondstoffen tot de uiteindelijke presentatie op het bord.

Julius Jaspers inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het boeken van Julius Jaspers voor uw evenement? Het proces is eenvoudig en transparant. Met onze all-inclusive tarieven en binnen 24 uur offerte belofte, maken we het boekingsproces moeiteloos. Neem contact met ons op, deel uw evenementdetails, en wij zorgen voor de rest. Van het afstemmen van de lezing tot de logistieke ondersteuning, ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze ervaring. Laat ons de drempels wegnemen en u helpen bij het organiseren van een onvergetelijke lezing met Julius Jaspers.

Biografie van Julius Jaspers

Geboren op 14 augustus 1962 in Ouderkerk aan de Amstel, begon Julius Jaspers al op jonge leeftijd zijn culinaire avontuur. Zijn passie voor eten werd al snel een professionele roeping. Na zijn middelbare school vertrok hij naar Frankrijk om daar te koken, een ervaring die zijn liefde voor het vak verder deed ontbranden.

Na tien jaar ervaring in de keuken, met activiteiten variërend van catering tot het runnen van eigen restaurants, richtte Jaspers zich op Studio Bazar, een platform voor culinaire hardware. Zijn passie voor koken bleef echter de overhand houden, wat resulteerde in de publicatie van tien kookboeken en het presenteren van meer dan 370 afleveringen van Topchef en Masterchef. Zijn televisiewerk, waarbij hij samenwerkte met Robert Kranenborg in Topchef, heeft hem een bekend gezicht in de Nederlandse culinaire wereld gemaakt.

Jaspers’ ondernemingsgeest leidde tot de opening van drie restaurants, waaronder Julius bar&grill en twee Aziatische streetfoodrestaurants, Happyhappyjoyjoy. Hoewel hij deze in 2019 van de hand deed, blijft zijn impact op de Amsterdamse eetgelegenheden voelbaar.

Een opmerkelijke mijlpaal in zijn carrière was de lancering van zijn eerste kookboek ‘Smart Cooking 1’ in 2002, dat de Gouden Garde prijs won. Sindsdien heeft hij verschillende andere titels uitgebracht, waaronder de ‘Stoofbijbel’, en blijft hij een invloedrijke stem in de culinaire wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Julius Jaspers

Schrijf een review

Video met Julius Jaspers

Meer informatie & boekingen

Julius Jaspers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Julius Jaspers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers