Julius Jaspers is de bedenker van Smart Cooking. Voor zijn eerste kookboek, Smart Cooking 1, won Julius Jaspers in 2003 De Gouden Garde. Smart Cooking gaat over entertainen, koken voor gasten terwijl je je met diezelfde gast bezig houdt en niet de hele avond in de keuken staat. Julius heeft inmiddels 5 Smart Cooking boeken gepubliceerd.

Naast zijn Smart Cooking boeken geeft Julius kookles, heeft hij een eigen kookstudio in Bussum en geeft hij geeft regelmatig lezingen over bijvoorbeeld hoe vooroordelen en tradities je smaak kunnen belemmeren. Julius is sinds 2010 te zien in het dagelijkse programma Topchef op RTL 5 samen met Meesterkok Robert Kranenborg. Bij Topchef worden in 12 selectieweken 64 koks opgeleid tot chefs, waarvan er uiteindelijk één overblijft. De Topchef!

Julius Jaspers  boeken voor uw evenement

In het nieuwe seizoen strijden de verschillende provincies tegen elkaar op culinair gebied en zal Julius samen met Robert Kranenborg weer voor een smaakvolle prime-time invulling zorgen!

Julius Jaspers is te volgen via zijn eigen weblog, waarin hij dagelijks schrijft over zijn culinaire belevenissen.

Julius Jaspers spreekt graag over:

Julius Jaspers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Julius Jaspers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21