20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ramon Beuk

Ramon Beuk als spreker boeken

Wanneer je Ramon Beuk als gastspreker boekt, haal je een bron van inspiratie en culinaire expertise in huis. Ramon, bekend als een gerenommeerde chef-kok en ondernemer, heeft een unieke visie op koken en het runnen van een succesvolle horecaonderneming. Zijn lezingen bieden een fascinerend kijkje in de wereld van gastronomie en ondernemerschap. Of het nu gaat om het belang van kwaliteitsingrediënten, het creëren van een onvergetelijke eetervaring of de uitdagingen van het ondernemerschap in de horeca, Ramon’s ervaringen en verhalen zullen elke bijeenkomst verrijken.

Ramon Beuk

Topchef & ondernemer

Ramon Beuk als dagvoorzitter boeken

Ramon Beuk is niet alleen een expert in de keuken, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn ervaring in de media en als succesvol ondernemer, weet hij als geen ander hoe hij een evenement soepel kan laten verlopen. Zijn charisma en vermogen om met publiek te communiceren, maken hem de perfecte kandidaat om je evenement te leiden. Als dagvoorzitter brengt hij een unieke mix van culinaire kennis en zakelijk inzicht, ideaal voor evenementen gericht op voeding, gastvrijheid, en ondernemerschap.

Over culinaire innovatie

Ramon Beuk staat bekend om zijn innovatieve benadering van koken. Hij combineert traditionele technieken met moderne trends, waardoor hij unieke en memorabele gerechten creëert. In zijn lezingen over culinaire innovatie deelt hij zijn inzichten over het belang van creativiteit in de keuken, het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten, en hoe je een unieke eetervaring kunt bieden. Deze onderwerpen zijn essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van voeding en gastronomie.

Ramon Beuk inhuren voor een lezing

Het boekingsproces om Ramon Beuk in te huren voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings begrijpen we dat de tijd van onze klanten kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Onze all-inclusive tarieven betekenen geen verrassingen achteraf. We bieden uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, zodat je ervaring met ons soepel en stressvrij verloopt.

Biografie van Ramon Beuk

Ramon Beuk, geboren op 6 december 1971 in Paramaribo, Suriname, verhuisde op zijn vijfde naar Nederland. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor koken, geïnspireerd door de rijke mix van culturen en smaken in zijn familie.

Zijn culinaire reis begon in de keuken van restaurant De Kersentuin in Amsterdam, waar hij werkte onder de begeleiding van topchefs. In 1999 opende hij samen met zijn zakenpartner zijn eerste restaurant, Thérèse, genoemd naar zijn moeder. Het restaurant werd een instant succes, bekroond met een Michelinster in 2004.

Ramon’s culinaire filosofie is geworteld in zijn respect voor ingrediënten en zijn voortdurende zoektocht naar perfectie in smaak en presentatie. Hij is bekend om zijn vermogen om traditionele Surinaamse gerechten te transformeren met een moderne twist, waarmee hij de exotische smaken van zijn geboorteland introduceert aan een breder publiek.

Naast zijn werk in de keuken, heeft Ramon Beuk ook naam gemaakt als televisiepersoonlijkheid. Hij verscheen in diverse kookprogramma’s en documentaires, waar hij zijn kennis en liefde voor koken deelde met een groot publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ramon Beuk

Schrijf een review

Video met Ramon Beuk

Meer informatie & boekingen

Ramon Beuk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ramon Beuk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers