Philip La Rose is een jong professional die tijdens zijn studie ‘toevallig’ door paniekaanvallen en angsten gedwongen werd om te achterhalen wat persoonlijk leiderschap is. Hij vocht zelf tegen de innerlijke worsteling met paniekaanvallen en angsten die bijna iedere professional wel in een bepaalde mate doormaakt. Vele trainingen, coaches, opleidingen, gesprekken, experimenten, diëten, meditatievormen, seminars, boeken en vooral motivational speeches verder, is hij te boeken als spreker en trainer. Zijn lezingen en trainingen staan bekend om zijn kwetsbaarheid, goede dosis humor en blijvende verandering van gedrag.

Spreker
Philip ontdekte de kracht van bewustwording, vitaliteit en overtuigingen in het overwinnen van zijn angsten en later ook in vele andere aspecten van zijn carrière. In zijn lezingen toont Philip zichzelf op zijn kwetsbaarst en dwingt anderen daarmee ook kwetsbaar te zijn naar zichzelf. Hij laat je ontdekken wat je belemmert in het realiseren van je doelen en hoe dat te doorbreken. In zijn lezingen koppelt hij abstracte metaforen aan concrete voorbeelden, waardoor zijn verhaal wegblijft van het zweverige wat past bij de Nederlandse nuchterheid. Met een gepaste dosis humor zorg hij voor blijvende verandering van gedrag.

De ideale spreker voor evenementen over persoonlijk leiderschap en (mentale) vitaliteit. Hij heeft gekozen om anderen uit te dagen zoals hij bij zichzelf heeft gedaan en laat je met gezonde verbijstering achter.

Philip La Rose spreekt graag over:

Philip La Rose boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Philip La Rose. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21