20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter ter Horst

Peter ter Horst als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die met passie en expertise spreekt? Peter ter Horst, managing partner van Hague Corporate Affairs, is dé persoon om te boeken. Met zijn benadering van communicatie als middel om mensen in actie te krijgen en begrip te kweken, zorgt hij voor een diepgaande en impactvolle ervaring. In deze pagina ontdek je waarom Peter ter Horst de ideale spreker is voor jouw evenement en wat hij te bieden heeft.

Peter ter Horst

Effectieve communicatiestrategieën

Peter ter Horst als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Peter ter Horst een unieke mix van professionaliteit en betrokkenheid naar jouw congres of seminar. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en interactie met het publiek te stimuleren, maakt hem een uitstekende keuze voor elke gelegenheid. Met Peter als dagvoorzitter zorg je voor een vloeiend verlopend evenement waarbij elke deelnemer zich gehoord en betrokken voelt.

Over effectieve communicatiestrategieën

Peter ter Horst is een expert in het creëren van effectieve communicatiestrategieën. Hij helpt organisaties hun unieke verhalen te vinden en te delen op een manier die resoneert met hun publiek. Of het nu gaat om het bereiken van medewerkers, stakeholders of politici, Peter’s benadering is altijd gericht op het raken van zowel het brein als het hart. In zijn lezingen deelt hij inzichten over hoe je verder kunt kijken dan standaard boodschappen en echt verbinding kunt maken met je publiek.

Peter ter Horst inhuren voor een lezing

Het boeken van Peter ter Horst voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings geniet je van 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap, van het eerste contact tot het succesvol afronden van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en snelle offerteservice zorgen we ervoor dat je boekingservaring soepel en zorgeloos verloopt.

Biografie van Peter ter Horst

Peter ter Horst is de managing partner van Hague Corporate Affairs, een bureau dat uitblinkt in het creëren van geloofwaardige, meeslepende verhalen. Met zijn jarenlange ervaring in communicatie en public affairs heeft Peter een diepgaand begrip van hoe verhalen invloed kunnen uitoefenen en mensen kunnen bewegen.

Geboren met een passie voor communicatie, heeft Peter zich toegelegd op het ambacht van het vormgeven en overbrengen van overtuigende verhalen. Zijn carrière bij Hague staat in het teken van het overstijgen van conventionele communicatiestrategieën. Hij gelooft sterk in het vertellen van verhalen die niet alleen informatief zijn, maar ook emotioneel resoneren met het publiek.

Peter’s aanpak is erop gericht om bedrijven en individuen te helpen hun eigen unieke verhaal te vinden en te delen. Hij moedigt hen aan om voorbij de veilige grenzen van standaard boodschappen te denken en zich echt te verdiepen in de belevingswereld van hun publiek. Met een focus op authenticiteit en openheid, helpt hij zijn cliënten om hun dilemma’s en uitdagingen op een eerlijke en transparante manier te communiceren.

Door zijn werk bij Hague heeft Peter een breed scala aan nationale en internationale klanten geholpen. Zijn inzichten en ervaringen op het gebied van communicatie maken hem tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter. Of het nu gaat om het leiden van een evenement of het geven van een boeiende lezing, Peter’s vermogen om complexe ideeën op een heldere en boeiende manier te presenteren, maakt hem tot een waardevolle toevoeging aan elk evenement.

Met een rijke achtergrond in zowel de theorie als de praktijk van communicatie, is Peter ter Horst een autoriteit op het gebied van corporate storytelling en effectieve communicatiestrategieën. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor deelnemers met nieuwe inzichten en ideeën naar huis gaan. Als je op zoek bent naar een spreker die echt impact kan maken en je publiek kan meenemen op een boeiende reis, dan is Peter ter Horst de ideale keuze.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Peter ter Horst

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Peter ter Horst inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Peter ter Horst
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers