Peter ter Horst

Peter ter Horst is een journalist en communicatiedeskundige die onder ander werkte voor NRC Handelsblad en RTL Nieuws. U kunt Peter ter Horst boeken als spreker, gespreksleider of dagvoorzitter.

Media
Ter Horst heeft inmiddels meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van de media en communicatie. Hij werkte als politiek verslaggever in Den Haag en was voor NRC Handelsblad, RTL Nieuws en diverse radiostations correspondent in het buitenland.

Als correspondent werkte Ter Horst onder andere in Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. Ook was hij gestationeerd in Oost-Europa. Later was hij ook nog hoofdredacteur van de Haagsche Courant en het weekblad Intermediair.

Na zijn loopbaan in de journalistiek ging hij werken voor het strategische communicatiebureau Meines & Partners in Den Haag. Hier specialiseerde hij zich in crisiscommunicatie en reputatiemanagement.

Bureau Ter Horst
Inmiddels heeft hij met Bureau Ter Horst zijn eigen bureau in communicatie- en mediastrategie. Ook houdt hij zich nog steeds bezig met reputatie- en crisismanagement.

Wilt u Peter ter Horst inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 

Peter ter Horst spreekt graag over:

Peter ter Horst boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter ter Horst. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21