20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Paulus Emden Huitema

Paulus Emden Huitema als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die je anders naar jouw bestemming laat kijken? Dan is Paulus Emden Huitema de perfecte keuze. Met zijn unieke benadering en uitgebreide ervaring in destination branding, biedt Paulus inzichten die jouw perspectief op bestemmingspromotie volledig zullen veranderen. Op deze pagina ontdek je alles over Paulus en hoe hij jouw evenement kan verrijken.

Paulus Emden Huitema

Citymarketing

Paulus Emden Huitema als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter tilt Paulus Emden Huitema elk congres of seminar naar een hoger niveau. Met zijn charismatische uitstraling en diepgaande kennis van destination branding leidt hij gesprekken op een boeiende en doortastende wijze. Hij zorgt ervoor dat elk onderwerp tot zijn recht komt en dat elke deelnemer geïnspireerd raakt.

Over destination branding

Destination branding is essentieel voor elke bestemming die zichzelf op de kaart wil zetten. Paulus Emden Huitema, expert op dit gebied, deelt zijn inzichten over hoe je jouw bestemming uniek kunt positioneren. Of het nu gaat om een stad, regio, of een specifieke locatie zoals een hotel of museum, Paulus weet hoe hij de unieke kwaliteiten kan benadrukken en aantrekkelijk kan maken voor buitenstaanders.

Paulus Emden Huitema inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in een lezing van Paulus Emden Huitema? Het boekingsproces is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings, ontvang binnen 24 uur een offerte en profiteer van onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Wij garanderen tevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 9,0.

Biografie van Paulus Emden Huitema

Paulus Emden Huitema is het toonbeeld van de zelfdoener. Zijn levensverhaal is er een van onconventionele keuzes, van het verlaten van de middelbare school tot het starten van zijn eigen onderneming in 1989. Deze ervaringen hebben hem gevormd tot de expert die hij nu is. In 2008 richtte hij samen met Ellen Honig de Identity Matching Academy (IMA) op, waar hij zijn passie voor destination branding en kennisoverdracht combineert.

Paulus en Ellen creëren samen presentaties die in sessies worden gebruikt om bestemmingen door een andere bril te bekijken. Vragen als “Hoe bijzonder is jouw bestemming?” en “Zou een buitenstaander hier ook voor kiezen?” staan centraal. Paulus gaat verder dan oppervlakkige observaties; hij onthult de ware essentie van een bestemming.

De door Paulus en IMA ontwikkelde Nordic Destination Branding methode is duurzaam en resultaatgericht. Deze methode wordt gevoed door zowel de expertise van IMA als de ervaringen van hun klanten. IMA werkt voor een breed scala aan belanghebbenden in de bestemmingspromotie, van hotels en winkels tot musea en regio’s.

Met deze uitgebreide ervaring en unieke benadering is Paulus Emden Huitema een spreker die niet alleen informeert, maar ook transformeert. Zijn lezingen laten een blijvende indruk achter en zorgen voor een nieuwe kijk op jouw bestemming. Boek Paulus nu en ervaar zelf de impact van zijn expertise en inspirerende verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Paulus Emden Huitema

Schrijf een review

Video met Paulus Emden Huitema

Meer informatie & boekingen

Paulus Emden Huitema inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Paulus Emden Huitema
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers