20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rem Koolhaas

Rem Koolhaas als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een invloedrijke en vernieuwende stem in de wereld van architectuur en stedenbouw, dan is Rem Koolhaas de ideale kandidaat om als gastspreker te boeken. Rem Koolhaas, een bekroonde architect en stedenbouwkundige, staat bekend om zijn diepgaande inzichten en provocerende ideeën over stedelijke ontwikkeling en de toekomst van architectuur. Zijn vermogen om complexe thema’s op een toegankelijke manier te presenteren maakt hem een gewilde spreker voor een breed scala aan evenementen, van academische conferenties tot bedrijfsevenementen. Zijn lezingen bieden vaak een uniek perspectief op hoe architectuur de maatschappij beïnvloedt en vice versa.

Rem Koolhaas

Hoogleraar Architectuur en Stedenbouw

Over stedenbouw en architectuur

Stedenbouw en architectuur zijn cruciale aspecten van onze moderne samenleving en spelen een sleutelrol in hoe wij onze toekomst vormgeven. Rem Koolhaas, met zijn expertise in deze velden, biedt lezingen die niet alleen informeren maar ook inspireren. Hij gaat diep in op onderwerpen zoals de invloed van technologie op steden, duurzame ontwikkeling, en de sociaal-culturele aspecten van architectuur. Koolhaas kan in zijn lezingen ingaan op specifieke projecten en ideeën, zoals het concept van de ‘Generic City’, en biedt daarmee een uniek inzicht in de uitdagingen en kansen van stedenbouw in de 21e eeuw.

Rem Koolhaas inhuren voor een lezing

Het boeken van Rem Koolhaas voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces via Quality Bookings. We bieden all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte. Ons team van ervaren professionals zal je ondersteunen bij elke stap, van het initiële contact tot de daadwerkelijke lezing. We nemen alle zorgen uit handen, zodat je je kunt concentreren op het organiseren van een succesvol evenement.

Biografie van Rem Koolhaas

Rem Koolhaas, geboren in 1944 in Rotterdam, Nederland, is een van de meest invloedrijke architecten en theoretici van zijn generatie. Zijn carrière begon na zijn studie aan de Architectural Association School of Architecture in Londen en later aan de Harvard University. Koolhaas verwierf internationale bekendheid met zijn boek ‘Delirious New York’, waarin hij een retroactieve manifest voor Manhattan schreef.

Hij richtte in 1975 het Office for Metropolitan Architecture (OMA) op, een bureau dat een sleutelrol speelt in de hedendaagse architectuur. Onder zijn leiding heeft OMA talrijke prestigieuze projecten voltooid, waaronder de CCTV-toren in Beijing, de Seattle Central Library, en de Casa da Música in Porto. Koolhaas’ werk wordt gekenmerkt door een voortdurende uitdaging van conventies en een diepgaand onderzoek naar de stedelijke omgeving.

Naast zijn werk als architect is Koolhaas ook een gerespecteerd auteur en docent. Hij heeft een groot aantal boeken en essays gepubliceerd en is professor in de praktijk van architectuur en stedenbouw aan de Graduate School of Design van Harvard. Zijn bijdragen aan de architectuur en zijn visie op stedenbouwkundige ontwikkeling hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Pritzker Architecture Prize, de hoogste onderscheiding in de architectuur, in 2000.

Koolhaas’ invloed strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van de traditionele architectuur. Hij heeft een unieke kijk op de rol van architectuur in de maatschappij en de manier waarop steden zich ontwikkelen in onze steeds veranderende wereld. Zijn werk en denkwijze zijn een inspiratiebron voor velen en maken hem tot een boeiende en relevante spreker voor uiteenlopende evenementen.

Met zijn uitgebreide expertise, vernieuwende inzichten en ervaring als spreker en dagvoorzitter is Rem Koolhaas een uitstekende keuze voor elk evenement dat zich richt op architectuur, stedenbouw, en de toekomst van onze gebouwde omgeving. Via Quality Bookings kun je Rem Koolhaas boeken voor je evenement en deelnemers een unieke en verrijkende ervaring bieden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rem Koolhaas

Schrijf een review

Video met Rem Koolhaas

Meer informatie & boekingen

Rem Koolhaas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rem Koolhaas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers