20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Paul ter Wal

Paul ter Wal als spreker boeken

Paul ter Wal is een vooraanstaande spreker in Nederland, bekend om zijn vermogen om publiek te inspireren en te motiveren. Met zijn uitgebreide ervaring als jurist en gezondheidsmanagement consultant biedt hij een unieke mix van kennis en inspiratie. Paul ter Wal is de ideale keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een spreker die zowel praktische inzichten als vernieuwende ideeën kan bieden. Zijn presentaties zijn vaak gericht op thema’s zoals verandermanagement, werkplezier en duurzame inzetbaarheid, waarbij hij praktische tips combineert met diepgaande kennis.

Paul ter Wal

Duurzame inzetbaarheid

Paul ter Wal als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Paul ter Wal zich door zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren. Zijn juridische achtergrond en expertise in gezondheidsmanagement stellen hem in staat om diepgaande discussies te leiden over een scala aan onderwerpen. Met zijn charismatische aanwezigheid en scherpe inzichten biedt Paul een dagvoorzitterschap dat zowel boeiend als inhoudelijk sterk is. Hij excelleert vooral in thema’s rondom arbeidsrecht, gezondheidsmanagement en verandermanagement.

Over gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid

Gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid zijn cruciale onderwerpen in de hedendaagse arbeidsmarkt. Deze thema’s richten zich op het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het waarborgen van langdurige productiviteit en tevredenheid van werknemers. Paul ter Wal spreekt over het belang van preventie, het herkennen van stresssignalen en het creëren van een positieve werkcultuur. Zijn lezingen bieden concrete handvatten voor organisaties om duurzame inzetbaarheid te bevorderen, wat leidt tot verhoogde medewerkerstevredenheid en bedrijfssucces.

Paul ter Wal inhuren voor een lezing

Het boeken van Paul ter Wal voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Neem contact op met Quality Bookings voor een vrijblijvende offerte en bespreek uw specifieke wensen en doelstellingen. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en garandeert binnen 24 uur een offerte. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een succesvolle lezing door Paul ter Wal.

Biografie van Paul ter Wal

Paul ter Wal, geboren in Nederland, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vooraanstaand expert op het gebied van gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Als afgestudeerd jurist begon hij zijn carrière in het arbeidsrecht, waar hij een diepgaand inzicht kreeg in de dynamiek van de arbeidsmarkt. Zijn passie voor gezondheid en welzijn leidde hem naar de wereld van gezondheidsmanagement, waar hij zijn juridische expertise combineerde met een focus op het welzijn van werknemers.

Door de jaren heen heeft Paul diverse rollen vervuld, van consultant tot spreker en dagvoorzitter. Zijn benadering is altijd gericht op het combineren van praktische kennis met inspirerende inzichten, wat hem een geliefde spreker maakt op conferenties en evenementen. Zijn lezingen zijn doordrenkt met zijn persoonlijke ervaringen en observaties, waardoor ze zowel relatable als educatief zijn.

Paul’s inzet voor het thema duurzame inzetbaarheid is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft meerdere awards gewonnen en wordt regelmatig uitgenodigd om zijn inzichten te delen op nationale en internationale podia. Zijn benadering is niet alleen theoretisch; hij biedt praktische tools en strategieën die organisaties kunnen toepassen om hun werknemers te ondersteunen en te motiveren.

Als spreker is Paul ter Wal bijzonder effectief in het overbrengen van zijn boodschap. Hij gebruikt een combinatie van verhalen, feiten en humor om zijn publiek te boeien en mee te nemen in zijn verhaal. Zijn lezingen zijn interactief en stimuleren het publiek om na te denken over hun eigen praktijk en mogelijke verbeteringen.

Naast zijn werk als spreker en consultant, is Paul ook actief als auteur. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven over gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid, waarin hij zijn uitgebreide kennis en ervaring deelt. Zijn boeken zijn een bron van inspiratie en praktische tips voor zowel professionals in het veld als geïnteresseerde lezers.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied is Paul ter Wal een autoriteit op het gebied van gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Zijn lezingen en workshops zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en inspirerend. Voor organisaties die op zoek zijn naar een spreker die zowel inzichtelijk als boeiend is, is Paul ter Wal een uitstekende keuze.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Paul ter Wal

Schrijf een review

Video met Paul ter Wal

Meer informatie & boekingen

Paul ter Wal inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Paul ter Wal
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers