Adviseur en trainer Paul ter Wal is een visionair specialist in het zoeken naar de balans tussen vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. Hij is een professioneel spreker die concepten bedenkt en ontwikkelt waarmee organisaties hun voordeel kunnen doen. Zijn hart ligt bij onderwerpen als gezondheidsbeleid, inzetbaarheid, betrokken medewerkers, zorgzaamheid en inkomen.

Strategisch adviseur

Zelf omschrijft Paul ter Wal zich het liefst als strategisch adviseur en architect van concepten. Je kunt hem ook een evenwichtskunstenaar en een gezondheidsarchitect noemen. Behoedzaam zoekt hij naar de balans tussen mens en machine; tussen economie en ergonomie; tussen organisatie en organisme, omdat beide niet zonder elkaar kunnen. Zijn ideeën en plannen kunnen worden ingezet door dienstverleners bij kleine en grote organisaties.

Bevlogen

Paul ter Wal is van huis uit jurist. Het sprekersvak heeft hij geleerd bij Sovac, thans een onderdeel van CapGemini. Omdat zijn hart bij mensen ligt, heeft Ter Wal zich gespecialiseerd in de publieke en private sociale zekerheid en in het aandachtsgebied van inzetbaarheid en mobiliteit. Hij doceert tevens aan de Universiteit van Maastricht en aan het opleidingsinstituut ProgreSZ. De zaken waarover Ter Wal bevlogen, overtuigend en inspirerend spreekt, zijn altijd goed doordacht en stevig gefundeerd.

Biografie

Paul ter Wal spreekt graag over:

Paul ter Wal boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paul ter Wal. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21