20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hadassah de Boer Copyright foto: ANP

Hadassah de Boer als spreker boeken

Hadassah de Boer biedt een onmiskenbare meerwaarde als spreker voor jouw evenement. Met haar charismatische presentatiestijl en diepgaande kennis van diverse onderwerpen, weet ze het publiek te boeien en te inspireren. Of het nu gaat om het leiden van een paneldiscussie, het geven van een keynote speech of het modereren van een debat, Hadassah brengt een unieke combinatie van professionaliteit, authenticiteit en inhoudelijke expertise naar het podium. Als gerenommeerd televisiepersoonlijkheid en journalist heeft ze een schat aan ervaring in het vertellen van verhalen die raken en mensen in beweging brengen. Kortom, met Hadassah de Boer op het podium ben je verzekerd van een memorabele en impactvolle bijeenkomst.

Hadassah de Boer

Presentatrice en dagvoorzitter

Hadassah de Boer is een autoriteit op het gebied van media en communicatie. Haar ervaring strekt zich uit van het voorzitten van congressen tot het presenteren van evenementen voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals ministeries, onderwijsinstellingen, en multinationals. Deze sectie belicht de diverse onderwerpen die Hadassah kan behandelen, waaronder effectieve communicatiestrategieën, de impact van media op publieke opinie, en het creëren van boeiende content. U leert ook over de verschillende formats die zij kan hanteren, van paneldiscussies tot quizzen en debatten.

Hadassah de Boer als dagvoorzitter en presentatrice

Hadassah de Boer is niet alleen een deskundige spreker, maar ook een uitzonderlijke dagvoorzitter en presentatrice. Met haar jarenlange ervaring in de media weet ze precies hoe ze een evenement moet leiden en een publiek kan boeien. Ze past haar stijl aan de behoeften van de opdrachtgever aan, of het nu gaat om een formele conferentie, een levendige paneldiscussie, een interactieve quiz of een stijlvolle prijsuitreiking. Hadassah’s vermogen om zich aan te passen aan verschillende formats en thema’s maakt haar tot de ideale keuze voor een breed scala aan evenementen. In deze sectie bespreken we haar aanpak als dagvoorzitter en presentatrice, haar vermogen om te improviseren, en hoe ze de inhoud op een aantrekkelijke manier weet over te brengen, afgestemd op uw specifieke doelgroep.

Hadassah de Boer inhuren voor een lezing

Het boeken van Hadassah de Boer voor uw evenement is een eenvoudig en duidelijk proces bij Quality Bookings. Deze sectie loopt door de stappen van het boekingsproces en verheldert hoe we u ondersteunen bij elke stap, van het aanvragen van een offerte tot de daadwerkelijke uitvoering van het evenement. We nemen eventuele drempels weg en zorgen voor een soepele ervaring.

Biografie van Hadassah

Hadassah de Boer is een gerenommeerde naam in de Nederlandse mediawereld. Haar carrière begon bij de Amsterdamse omroep AT5, waar ze werkte als verslaggever, presentatrice en eindredacteur. Ze was medebedenker van programma’s zoals ‘Kort Amsterdams’ en ‘De Zwoele Stad’. Na AT5 was ze betrokken bij diverse andere media-initiatieven, zoals de RTL4 talkshow ‘Met Man en Macht’, ‘Studio NL’ bij De Wereldomroep en diverse programma’s bij de NPS. Haar veelzijdigheid blijkt uit de verscheidenheid aan programma’s die ze heeft gepresenteerd, van culturele evenementen tot radio-uitzendingen. In deze uitgebreide biografie duiken we dieper in Hadassah’s loopbaan, haar impact op de Nederlandse mediawereld en de unieke inzichten die ze meebrengt in haar rol als spreker.

Hadassah de Boer, met haar uitgebreide ervaring en dynamische aanpak, is een ideale keuze voor uw volgende evenement. Haar expertise in media en communicatie, gecombineerd met haar vermogen om inhoud op een boeiende manier te presenteren, maakt haar tot een onmisbare toevoeging aan elk programma. Boek haar nu via Quality Bookings, waar we trots zijn op onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offertes, uitgebreide support, tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0. Laat Hadassah de Boer uw evenement naar een hoger niveau tillen!

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als

Reviews over Hadassah de Boer

Schrijf een review

Video met Hadassah de Boer

Meer informatie & boekingen

Hadassah de Boer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hadassah de Boer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers