Hadassah de Boer

Hadassah de Boer is een presentatrice, verslaggever en eindredacteur die werkte voor de Amsterdamse stadszender AT5, de NPS, RTL4 en National Geographic. U kunt Hadassah de Boer inhuren als spreker.

De Boer begon haar loopbaan in 1995 als stagiaire bij AT5. Voor de omroep werkte ze vervolgens als verslaggever, presentatrice en eindredacteur. Daarnaast was zij één van de bedenkers van populaire programma’s als De Zwoele Stad en Kort Amsterdams.

RTL4
Na haar periode bij AT5 ging De Boer in 2001 bij RTL4 de talkshow Met Man en Macht presenteren. Dit deed zij samen met Sylvana Simons. Tevens was zij eindredactrice van dit programma. Op de radio was zij te horen als presentatrice van het TROS-programma Muziekcafé.

Op zondagmiddag ging zij vervolgens het culturele programma NPS Arena presenteren op Nederland 3. Ook was zij te zien in programma’s van National Geographic.

Bij de NPS presenteerde zij tevens de talkshow TV3 met Matthijs van Nieuwkerk en De Avonden van de Jonge Danser/Jonge Musicus/ Korte Film en nam zij de uitreiking van de Edisons Klassiek en het North Sea Jazz Festival voor haar rekening.

Van hier tot Tokio
In maart 2008 presenteerde zij het programma Van hier tot Tokio, waarin zij Nederlandse kunstenaars, fotografen en modeontwerpers in steden als Istanbul, Londen en Berlijn opzocht.

De Boer is daarnaast ook verbonden aan het themakanaal Cultura van de NPS. Hiervoor presenteert zij het Cultura Journaal en Cultura Film.

Wilt u Hadassah de Boer boeken als spreker of dagvoorzitter? Door haar jarenlange ervaring als presentatrice weet zij exact welke aanpak voor welke groep het meest geschikt is. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Hadassah de Boer spreekt graag over:

Hadassah de Boer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hadassah de Boer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21