Otto Wijnen is een energieke spreker en entertainer die bedrijfsevenementen, congressen en seminars kan opluisteren met een opvallende fakespeech.

Ludiek
De voorstellingen van Wijnen zijn stijlvol, ludiek en interactief. Hij spitst de shows volledig toe op zijn publiek en op de doelstellingen van zijn opdrachtgever.

De fakespeech van Wijnen begint zoals elke andere lezing. Hij heeft een keurige PowerPointpresentatie voorbereid en in eerste instantie lijkt zijn verhaal feilloos aan te sluiten bij het onderwerp van de dag. Maar na enkele minuten horen zijn luisteraars de eerste aparte dingen en langzaam neemt het verhaal een vreemde wending.

Uiteindelijk blijkt de speech vol te zitten met toepasselijke metaforen die wel degelijk stroken met het onderwerp van die dag, maar die op een opvallende en originele manier worden gepresenteerd.

Fake-videoconference
Tijdens zijn lezingen gebruikt Wijnen mooie (bewerkte) beelden en bijzondere filmmateriaal. Ook zorgt hij voor de nodige interactie met de zaal en tevens kan hij zorgen voor een hilarische fake-videoconference met iemand op het scherm. Daarnaast sluit hij zijn voorstelling vaak of met een toepasselijk lied.

Wilt u Otto Wijnen inhuren voor een fakespeech? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Otto Wijnen spreekt graag over:

Otto Wijnen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Otto Wijnen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21