Matthijn de Boer

Matthijn de Boer is een wereldwijd gerespecteerd spreker over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Met zijn jarenlange bedrijfservaring maakt hij organisaties enthousiast en helpt hij hen duurzaam te ondernemen.

Duurzaam ondernemen
In zijn visie gaat duurzaam ondernemen dan ook veel verder dan louter een positief imago creëren door het ludiek inzamelen van afval. Voor sommige bedrijven vormt MVO zelfs de basis voor hun bedrijfsstrategie. Daarbij is het volgens De Boer essentieel dat de hele organisatie achter het verantwoord ondernemen staat.

De afgelopen jaren was De Boer, die meer dan twintig jaar ervaring heeft in MVO, met zijn bedrijf Atmosphere, medeverantwoordelijk voor duurzaam ondernemen in de financiële- leisure- en luchtvaartindustrie.

Als spreker helpt hij u, uw personeel, relaties en stakeholders enthousiast te maken voor MVO en laat hij de waarde van duurzaam ondernemen zien. De Boer wordt dan ook wereldwijd gevraagd als spreker op congressen en seminars.

De lezingen van Matthijn de Boer zijn geschikt voor zowel bedrijven als overheden, onderwijsinstellingen als non-profitorganisaties. Wilt u Matthijn de Boer inhuren als spreker? Neem dan contact met ons op.

Matthijn de Boer spreekt graag over:

Matthijn de Boer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Matthijn de Boer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21