20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Matthijn de Boer

Matthijn de Boer als spreker boeken

Zoek je naar een inspirerende en deskundige gastspreker die jouw event naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Matthijn de Boer, een autoriteit op het gebied van duurzaam ondernemen. Met zijn rijke ervaring bij internationale organisaties en zijn eigen bedrijf Atmosphere Sustainable Development, brengt Matthijn essentiële inzichten en praktische benaderingen naar jouw podium. Deze pagina neemt je mee in de wereld van Matthijn de Boer, zijn expertise en hoe zijn lezingen een meerwaarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Matthijn de Boer

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

In een wereld waar duurzaamheid steeds centraler staat, is het van cruciaal belang dat bedrijven en overheden stappen zetten in deze richting. Matthijn de Boer neemt je mee op een reis door het landschap van duurzaam ondernemen, waarbij hij put uit zijn ervaringen bij ABN AMRO en zijn eigen bedrijf. Hij behandelt onderwerpen als duurzaam personeelsbeleid, ketenbeheer, en productontwikkeling. Matthijn belicht niet alleen de voordelen, maar ook de valkuilen van duurzaamheid, gebruikmakend van praktijkvoorbeelden en interactieve sessies.

Matthijn de Boer inhuren voor een lezing

Het boeken van Matthijn voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice maken het proces soepel en transparant. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie staan we klaar om alle vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen, zodat je je volledig kunt focussen op het succes van je evenement.

Biografie van Matthijn de Boer

Matthijn de Boer is een visionair op het gebied van duurzaam ondernemen. Zijn reis begon bij de internationale afdeling van ABN AMRO, waar hij een sleutelrol speelde in de implementatie van duurzame strategieën. Zijn passie en kennis leidden hem naar het oprichten van zijn eigen bedrijf, Atmosphere Sustainable Development, dat zich richt op het versterken van duurzaamheid binnen organisaties.

Bij ABN AMRO, erkend als een wereldleider op het gebied van duurzaamheid, was Matthijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van duurzame bedrijfsstrategieën. Zijn werk daar legde de basis voor zijn latere ondernemingen. Matthijn begreep dat duurzaamheid verder gaat dan alleen milieubehoud; het omvat ook sociaal en economisch welzijn.

In 2007, gedreven door zijn passie voor duurzaamheid en ondernemerschap, richtte Matthijn Atmosphere Sustainable Development op. Dit bedrijf specialiseert zich in het vergroten van betrokkenheid en bewustzijn rondom duurzaamheid binnen organisaties. Matthijn gelooft sterk in de kracht van betrokken medewerkers om positieve veranderingen teweeg te brengen en bedrijven productiever en duurzamer te maken.

Matthijn staat bekend om zijn dynamische en enthousiaste presentatiestijl. Hij heeft op tal van seminars en congressen gesproken over onderwerpen als duurzaam en verantwoord ondernemen. Zijn lezingen en workshops zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en praktisch gericht. Hij heeft een unieke manier om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken voor zijn publiek.

Zijn aanpak in lezingen is holistisch; hij combineert theorie met praktijk. Door middel van levendige voorbeelden en cases, maakt hij de principes van duurzaam ondernemen concreet en toepasbaar. Belangrijke elementen zoals visie, leiderschap, moed en actie zijn steeds terugkerende thema’s in zijn presentaties.

Matthijn’s lezingen zijn geschikt voor een breed scala aan organisaties, waaronder bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Zijn veelzijdigheid en vermogen om zich aan te passen aan verschillende soorten publiek maken hem een ideale spreker voor diverse evenementen.

Zijn bijdrage aan de wereld van duurzaam ondernemen wordt verder versterkt door zijn actieve rol in verschillende netwerken en organisaties die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. Matthijn de Boer is meer dan alleen een spreker; hij is een inspirator, een gids en een katalysator voor verandering in de wereld van duurzaam ondernemen.

Met Matthijn de Boer kies je voor een spreker die niet alleen kennis en ervaring met zich meebrengt, maar ook een ongekende passie voor het onderwerp. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van informatie, maar ook een inspiratiebron voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de duurzame toekomst van onze planeet en haar bewoners.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Matthijn de Boer

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Matthijn de Boer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Matthijn de Boer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers