20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mathijs Ummels

Mathijs Ummels als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende gastspreker die niet alleen boeiende inzichten deelt, maar ook een persoonlijk en krachtig verhaal heeft? Maak kennis met Mathijs Ummels, een ervaren consultant en auteur, die zijn persoonlijke strijd tegen verslaving omzette in een bron van kracht en wijsheid. Deze pagina biedt je een diepgaande blik op zijn leven, werk en de unieke perspectieven die hij als spreker brengt.

Mathijs Ummels

Verslavingen en gedragsproblematiek

Over persoonlijke transformatie en groei

Mathijs Ummels spreekt met gezag over het thema persoonlijke transformatie en groei. Door zijn eigen ervaringen met verslaving en herstel heeft hij waardevolle inzichten verworven in het doorbreken van destructieve patronen en het omarmen van effectieve veranderingsstrategieën. Hij deelt niet alleen zijn kennis over hoe men persoonlijk en professioneel kan groeien, maar biedt ook praktische tools voor diegenen die verandering in hun leven of organisatie willen bewerkstelligen.

Mathijs Ummels inhuren voor een lezing

Het boeken van Mathijs Ummels voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, en ons team staat klaar met uitgebreide support om alle aspecten van de boeking te regelen. Zo wordt het proces om deze inspirerende spreker in te huren zo soepel mogelijk gemaakt.

Biografie van Mathijs Ummels

Geboren in 1978, heeft Mathijs Ummels een indrukwekkend pad bewandeld. Als consultant reisde hij de wereld over, genoot van materiële successen, en vond liefde. Maar onder dit succesvolle exterieur worstelde hij met een gokverslaving, een strijd die hem in 2013 naar een kliniek in Zuid-Afrika leidde. Dit werd het startpunt van een opmerkelijke transformatie.

In Zuid-Afrika begon Mathijs aan een reis van zelfontdekking. Hij leerde zijn destructieve patronen te herkennen, zijn gedrag te veranderen en nieuwe, succesvollere methoden te verankeren. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn latere werk in trainingen en coaching, waarbij hij anderen helpt om significante veranderingen in hun leven en werk te realiseren.

Zijn verslaving beschrijft Mathijs als zowel de mooiste als de moeilijkste ervaring in zijn leven. Het heeft hem niet alleen sterker gemaakt, maar ook gevormd tot de persoon die hij nu is. Zijn strijd bood hem troost en inzichten die hij nu deelt in zijn lezingen en workshops.

In 2018 publiceerde Mathijs het boek “Heel Nederland verslaafd”. Dit boek, met zijn provocerende titel, weerspiegelt zijn overtuiging dat iedereen in Nederland wel iets in overmaat doet of gebruikt. Het boek, een combinatie van persoonlijke reflecties, praktische tips, theorie, en reflectieve vragen, is rijkelijk geïllustreerd en nodigt uit tot discussie en zelfreflectie. Het daagt lezers uit om kritisch na te denken over hun eigen gedrag en is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in gedragsverandering.

De levenslessen die Mathijs in de kliniek leerde, worden in zijn boek gedeeld door middel van 35 korte verhalen. Deze verhalen zijn niet alleen leerzaam, maar getuigen ook van respect en een diep begrip van de menselijke psyche.

Door Mathijs Ummels als spreker te boeken, kies je voor een authentieke, ervaringsdeskundige die zijn publiek zal inspireren en motiveren. Zijn verhaal van strijd, herstel en uiteindelijke succes zal zeker resoneren met iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en transformatie. Met zijn achtergrond, expertise en boeiende presentatiestijl is Mathijs de ideale keuze voor je volgende evenement. Neem contact op met Quality Bookings om Mathijs Ummels te boeken en ervaar de kracht van zijn verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mathijs Ummels

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Mathijs Ummels inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mathijs Ummels
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers