20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Reda Saleh & Najib Amhali
Exclusief bij
Quality Bookings

Reda Saleh & Najib Amhali als spreker boeken

Najib Amhali en Reda Saleh op bezoek bij uw bedrijf? Dit inspirerende sprekersduo deelt aan de hand van eigen ervaringen en professionele kennis inzichten over een goede omgang met verslavingen en gedragsproblematiek. Als verslavingscounselor en oprichter van afkickkliniek Recovery Mental Health Care vertelt Reda een verhaal van pure hoop, waarbij hij de uitdagende vraagstukken niet schuwt. Want hoe kan je iemand die je ziet afglijden in verslaving op een liefdevolle manier benaderen? Hoe vertel je je naasten, collega’s en werkgever dat je zelf verslavingsproblematiek ervaart? En wat doe je als je zo diep zit, dat niemand meer in je gelooft? Najib vult zijn kompaan aan door de verschillende culturen die de Nederlandse samenleving rijk is met een humoristische kwinkslag te beschouwen. Hoe gaan we eigenlijk met elkaar om in deze samenleving en hoe verbinden we ons met elkaar op de werkvloer en daarbuiten? Met persoonlijke verhalen van Reda en de humoristische benadering van Najib staat deze lezing garant voor een fascinerende mix van heftige dalen, verdrietige episodes en hilarische verhalen die gegarandeerd een lach op het gezicht brengen.

Reda Saleh & Najib Amhali

Verslavingen en gedragsproblematiek

Reda Saleh & Najib Amhali boeken als spreker

Najib Amhali kent heel Nederland als de goedlachse cabaretier die nog niet zo lang geleden De Oudejaarsconference op SBS6 verzorgde. Naast zijn televisie- en theaterwerk is Najib nu samen met verslavingscounselor Reda Saleh te boeken als spreker door organisaties. Met de nodige humor en waardevolle ervaringsverhalen geeft dit sympathieke duo organisaties inzicht in eventuele verslavingen bij medewerkers en een gezonde omgang met angsten en tegenslag op de werkvloer.

Biografie van Najib Amhali

Najib Amhali is een van Nederlands populairste cabaretiers en een geliefd televisiepersoonlijkheid. Na decennialange successen op televisie, op het witte doek en in het theater moest hij in 2017 zijn theatertour afzeggen wegens een drank-, drugs- en gokverslaving. Het was voor hem het begin van een zwaar afkick- en hersteltraject waarin hij via zelfhulpgroepen Reda Saleh leerde kennen.

Biografie van Reda Saleh

Reda Saleh is een ervaren verslavingscounselor die vanwege zijn eigen verslavingsachtergrond recht van spreken heeft. In de loop der jaren heeft Reda tussen de 30 en 40 klinische opnamen gehad in verschillende klinieken in binnen- en buitenland. Sinds enkele jaren heeft hij zijn verslavingen met succes overwonnen en deelt hij zijn ervaringen met anderen vanuit een professionele rol als bevlogen counselor.

Sprekers bekend van podcast boeken

Tijdens hun eerste kennismaking in zelfhulpgroepen vonden Najib en Reda veel herkenning in elkaars verhaal. Ook bleken zij diverse ergernissen over eerder doorlopen afkickprogramma’s met elkaar te delen. Het vormde aanleiding om samen de podcast Wat kan er nou gebeuren? te starten, die inmiddels is uitgegroeid tot een groot succes en door honderdduizenden mensen bekeken en beluisterd wordt.

Afkickkliniek gestart

Naast de podcast hopen Najib en Reda mensen niet alleen te inspireren, maar ook een direct verschil te maken in hun leven. Het duo is in coronatijd daarom samen de afkickkliniek Recovery Mental Healthcare begonnen. In deze specialistische GGZ-instelling kunnen mensen uit alle lagen van de samenleving terecht voor professionele hulp bij hun verslavingsproblematiek en/of gedragsproblemen.

Reda Saleh & Najib Amhali inhuren voor lezing

Reda Saleh & Najib Amhali zijn via Quality Bookings nu ook in te huren als inspirerend sprekersduo voor een lezing. Reda en Najib zijn beiden ervaren sprekers en weten als geen ander hoe zij hun publiek kunnen boeien met een intrigerend verhaal van pure hoop. Thema’s die tijdens deze lezing aan de orde komen zijn onder meer:

 • Hoe vertel je je naasten, collega’s en werkgever dat je verslavingsproblematiek hebt?
 • Hoe kan je iemand die je ziet afglijden in een verslaving helpen en op een liefdevolle manier benaderen?
 • Hoe ga je om met angsten en tegenslagen op de werkvloer? Hoe stel je jezelf kwetsbaar op en maak je jouw gevoelens bespreekbaar met anderen?
 • Wat doe je op je diepste punt als niemand meer in je gelooft? Hoe put je kracht uit het vragen van hulp in plaats van dit te zien als een zwakte?
 • Hoe verbinden verschillende culturen zich op de werkvloer en daarbuiten?

Met persoonlijke verhalen van Reda en de humoristische benadering van Najib staat deze lezing garant voor een fascinerende mix van heftige dalen, verdrietige episodes en hilarische verhalen die gegarandeerd een lach op het gezicht brengen.

Contact opnemen met Reda Saleh & Najib Amhali

Wilt u Reda Saleh & Najib Amhali inhuren als sprekersduo voor een inspirerende lezing bij uw organisatie? Deze gelouterde sprekers en ervaringsdeskundigen zijn via het behulpzame team van Quality Bookings snel en veilig te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Reda Saleh & Najib Amhali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Artikelen over Reda Saleh & Najib Amhali

Meer informatie & boekingen

Reda Saleh & Najib Amhali inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Reda Saleh & Najib Amhali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers