20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jim Geduld - Verslavingsexpert

Jim Geduld als spreker boeken

Jim Geduld is een naam die veelbelovend klinkt binnen de Nederlandse spreekcircuit. Zijn expertise en ervaring in diverse vakgebieden maken hem een ideale keuze voor organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende gastspreker. Jim Geduld is niet alleen bekend om zijn dynamische presentatiestijl, maar ook om zijn diepgaande kennis over thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, motivatie en leiderschap. Met Jim Geduld als gastspreker krijgt uw evenement gegarandeerd een impuls van energie, inzicht en inspiratie.

Jim Geduld

Verslavingsexpert

Over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Het onderwerp waar Jim Geduld een uitgesproken expertise in heeft, is persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Deze thema’s zijn in de huidige snel veranderende wereld relevanter dan ooit. Of het nu gaat om het motiveren van uw team, het ontwikkelen van sterke leiderschapskwaliteiten, of het navigeren door complexe uitdagingen in het bedrijfsleven, Jim Geduld biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen. Hij behandelt onderwerpen als het ontwikkelen van veerkracht, effectieve communicatie, en het bouwen van een positieve bedrijfscultuur. Kiezen voor Jim Geduld betekent kiezen voor een spreker die niet alleen inspireert, maar ook concrete handvatten biedt voor persoonlijke en professionele groei.

Jim Geduld inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jim Geduld voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Bij Quality Bookings nemen we alle zorg uit handen en zorgen we voor een soepele afhandeling. Het begint met uw aanvraag, waarbij we uw wensen en de details van het evenement bespreken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een all-inclusive offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het gehele traject en dankzij onze tevredenheidsgarantie kunt u vertrouwen op een succesvol evenement. Het boeken van Jim Geduld is niet alleen een keuze voor kwaliteit, maar ook voor gemak en zekerheid.

Biografie van Jim Geduld

Jim Geduld is een figuur wiens levensloop en professionele carrière veel aspecten van succes en veerkracht belichten. Geboren en getogen in Nederland, begon hij zijn carrière in de wereld van entertainment, waar hij een breed publiek wist te bereiken. Zijn pad leidde hem echter naar andere domeinen, waaronder het bedrijfsleven en persoonlijke coaching, waar hij zijn ware passie vond.

+ lees meer

In de loop der jaren ontwikkelde Jim Geduld zich tot een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Zijn unieke benadering, die zowel empathisch als resultaatgericht is, heeft hem geholpen talloze individuen en organisaties te inspireren en te begeleiden bij hun ontwikkelingstrajecten. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke ervaringen, theoretische kennis en praktische adviezen, wat ze zowel boeiend als leerzaam maakt.

Jim Geduld’s reis is er een van constante groei en zelfontdekking. Zijn vermogen om persoonlijke verhalen te verbinden met universele thema’s van groei en uitdaging, maakt hem een veelgevraagde spreker. Zijn inzichten in het navigeren door persoonlijke en professionele uitdagingen zijn van onschatbare waarde voor iedereen die op zoek is naar verbetering en succes.

Bekend om zijn dynamische aanwezigheid en boeiende stijl, heeft Jim Geduld een breed scala aan onderwerpen die hij behandelt in zijn lezingen. Van het vinden van balans in het leven tot het ontwikkelen van effectieve leiderschapsvaardigheden, hij weet zijn publiek te raken en te motiveren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische tools en strategieën die toepasbaar zijn in het dagelijkse leven en in de zakelijke wereld.

Als gastspreker brengt Jim Geduld een mix van inspiratie, energie en praktische wijsheid. Zijn vermogen om complexe ideeën te vertalen in begrijpelijke en toepasbare concepten maakt hem een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Met Jim haalt u een spreker in huis die niet alleen uw publiek zal boeien, maar ook een blijvende impact zal achterlaten.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jim Geduld
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Jim Geduld inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jim Geduld
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers