Marco Knitel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van UberEATS in Nederland. Voor zijn huidige rol was Marco verantwoordelijk voor de explosieve groei van Uber in Nederland. In enkele jaren is Uber uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Elke dag is hij bezig om vervoer zo “betrouwbaar als stromend water” te maken.

Uber is avontuur. Voor hij hier aan begon was hij 7 jaar als strategie consultant werkzaam voor vele multinationals. Juist die combinatie van ervaringen binnen de corporate wereld en de snelle start up wereld maken Marco tot een perfecte ervaringsdeskundige op het gebied van moderne bedrijfsvoering. Tijdens zijn lezingen deelt hij zijn ervaringen binnen de snelle tech scene en legt hij uit hoe technologie bestaande bedrijfsvoering aan het wankelen kan brengen. Ook geeft hij tastbare handvatten en advies over hoe bestaande organisaties hier handig op kunnen inspelen. Dit alles op een luchtige maar zeer concrete manier.

Wilt u Marco Knitel boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Marco Knitel spreekt graag over:

Marco Knitel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marco Knitel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21