Marc Faber is een gerenommeerde Zwitserse investeerder, adviseur en uitgever van het gezaghebbende Gloom Boom & Doom Report. U kunt Faber boeken als spreker.

Loopbaan
Faber kwam in zijn jeugd uit voor het Zwitserse ski-team en studeerde economie aan de Universiteit van Zurich, waar hij magna cum laude afstudeerde. In het begin van de jaren zeventig werkte hij vervolgens voor White Weld & Company in New York, Zürich en Hongkong, waarna hij zich in 1973 in Hongkong vestigde, waar hij manager van Drexel Brunham Lambert werd.

In 1990 begon hij vervolgens zijn eigen bedrijf Marc Faber Limited, waarmee hij advies geeft over beleggen en investeren. Hij wordt geprezen om de manier waarop hij zijn cliënten vlak voor de beurscrash 1987 adviseerde uit de aandelenmarkt te stappen.

In de afgelopen jaren voorspelde hij de stijging van de olieprijs en voorzag hij de economische opkomst van bijvoorbeeld China. Tevens voorspelde hij de waardedaling van de dollar.

The Gloom Boom & Doom Report
Faber brengt iedere maand de nieuwsbrief The Gloom Boom & Doom Report uit, waarin hij ingaat op de wereldeconomie. Daarnaast heeft hij diverse boeken op zijn naam staan.

Wilt u Marc Faber boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Marc Faber spreekt graag over:

Marc Faber boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marc Faber. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21