20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marc Faber

Marc Faber als spreker boeken

Internationaal erkende econoom, financieel analist en spreker, Dr. Marc Faber, is een veelgevraagd gastspreker die zijn publiek weet te boeien met diepgaande analyses en heldere inzichten in de wereldeconomie. Als auteur van de invloedrijke maandelijkse nieuwsbrief “Het Gloom Boom & Doom-rapport”, en talrijke boeken, waaronder “Het goud van morgen: het ontdekkingstijdperk van Azië”, brengt Faber een unieke mix van ervaring en expertise naar elk evenement. Zijn vermogen om complexe economische trends te vertalen naar begrijpelijke en praktische kennis maakt hem de ideale keuze voor een inspirerende en informatieve lezing.

Marc Faber

Investeringsanalist, auteur en ondernemer

Over wereldwijde economische trends en financiële markten

Dr. Marc Faber, met zijn uitgebreide kennis en ervaring, is een autoriteit op het gebied van wereldwijde economische trends en financiële markten. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in de huidige economische klimaat, investeringsmogelijkheden, en de toekomst van de wereldeconomie. Hij belicht thema’s zoals de opkomst van Azië, marktdynamieken, en investeringsstrategieën, die essentieel zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in economie en financiën. Door zijn jarenlange ervaring en unieke perspectief, biedt Faber waardevolle inzichten die zowel professionals als particulieren kunnen gebruiken in hun besluitvorming.

Marc Faber inhuren voor een lezing

Het inhuren van Dr. Marc Faber voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van een efficiënte en probleemloze ervaring. Daarom bieden we all-inclusive tarieven en garanderen we binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Dr. Faber aan al uw verwachtingen voldoet.

Biografie van Marc Faber

Geboren in Zwitserland, heeft Dr. Marc Faber een indrukwekkende carrière opgebouwd als econoom, financieel analist, en spreker. Zijn vroege jaren kenmerkten zich door sportieve prestaties, waaronder het racen voor het Zwitserse nationale skiteam, en academische prestaties, zoals het behalen van een Ph.D. in economie aan de Universiteit van Zürich.

In de jaren 1970 begon Faber zijn professionele carrière bij White Weld & Company Limited, werkzaam in New York City, Zürich en Hong Kong. Later werd hij algemeen directeur bij Drexel Burnham Lambert Ltd in Hong Kong, voordat hij in 1990 zijn eigen bedrijf oprichtte, Marc Faber Ltd. Dit bedrijf levert beleggingsadviesdiensten aan een scala van klanten, waaronder financiële instellingen en individuen met een hoog vermogen.

Zijn diepgaande kennis van economische en geografische regio’s heeft hem posities opgeleverd als aandeelhouder, bestuurder of bestuurslid van diverse fondsen en bedrijven. Zijn publicaties, waaronder “Het Gloom Boom & Doom-rapport”, en zijn bijdragen aan prominente media-outlets zoals Forbes en de Wall Street Journal, hebben hem een reputatie bezorgd als een vooraanstaande expert in zijn vakgebied.

Faber is ook een gepassioneerd schrijver, met werken die niet alleen zijn expertise in de financiële markten weerspiegelen, maar ook zijn diepgravende analyses en toekomstvisies. Als spreker op economische en investeringsseminars, imponeert hij met zijn vermogen om de complexiteit van de wereldwijde economie te ontrafelen en begrijpelijk te maken voor een breed publiek. Zijn visie dat “de wereld een transformatie doormaakt die even groot is als de gouden eeuw van ontdekkingen aan het einde van de 15e eeuw en de industriële revolutie van de 19e eeuw”, illustreert zijn diepgaande inzicht in en invloed op de huidige economische dynamiek.

Door zijn uitgebreide ervaring en zijn unieke perspectief is Dr. Marc Faber een uitzonderlijke spreker die elk publiek kan informeren en inspireren. Met zijn expertise en charisma is hij een waardevolle aanvulling op elk evenement.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels
Prijsindicatie
€ 10.000 en hoger

Reviews over Marc Faber

Schrijf een review

Video met Marc Faber

Meer informatie & boekingen

Marc Faber inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marc Faber
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers