Maartje Hofhuis

Als dagvoorzitter en redacteur verdiept ze zich in het onderwerp om tot de kern te komen en is ze op de hoogte van de actualiteit.

Al ruim 15 jaar werkt ze op nieuwsredacties van onder andere RTL Late Night, Pauw & Witteman en Nova (voorloper van Nieuwsuur).  Bovenop het nieuws zitten, de hectiek en het contact met mensen die midden in de journalistieke belangstelling staan motiveren mij. Als redacteur interview ik tal van gasten uit de actualiteit.

Sinds 2014 doet ze naast redactiewerk ook dagvoorzitterschappen en presenteert ze regelmatig webinars en talkshows op maat voor diverse klanten. Hierbij denkt ze mee met opdrachtgevers. Ze maakt de vertaalslag naar interview(-s) waardoor een specifiek publiek geïnformeerd en geboeid wordt. Haar interviewstijl is journalistiek, emphatisch en met humor. Ze bereidt zich zeer gedegen voor.

Interesses: media, actualitieit, advocatuur, gezondheidszorg, kwesties die spelen binnen gemeentes, pensioenwezen, retail, vastgoed, ondernemerschap en duurzaamheid.

Wilt u Maartje Hofhuis  boeken als dagvoorzitter,of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Maartje Hofhuis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maartje Hofhuis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21