20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maartje Hofhuis

Maartje Hofhuis als spreker boeken

Maartje Hofhuis brengt als dagvoorzitter meer dan alleen haar kennis en ervaring. Ze heeft een uniek talent om gesprekken te leiden, discussies aan te wakkeren en tegelijkertijd een aangename sfeer te behouden. Maartje’s specialiteit ligt in het leiden van evenementen rond thema’s als innovatie, technologische ontwikkelingen en sociale verandering. Ze gebruikt haar scherpe inzicht en empathie om sprekers en publiek samen te brengen, waardoor elk evenement een unieke en memorabele ervaring wordt.

Maartje Hofhuis

Interviewer

Maartje Hofhuis als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Maartje Hofhuis meer dan alleen haar kennis en ervaring. Ze heeft een uniek talent om gesprekken te leiden, discussies aan te wakkeren en tegelijkertijd een aangename sfeer te behouden. Maartje’s specialiteit ligt in het leiden van evenementen rond thema’s als innovatie, technologische ontwikkelingen en sociale verandering. Ze gebruikt haar scherpe inzicht en empathie om sprekers en publiek samen te brengen, waardoor elk evenement een unieke en memorabele ervaring wordt.

Over leiderschap en innovatie

Leiderschap en innovatie zijn twee onlosmakelijk met elkaar verbonden thema’s in de moderne wereld. Maartje Hofhuis, met haar rijke ervaring op beide gebieden, biedt inzichten die essentieel zijn voor iedereen die vooruitgang en succes nastreeft in een snel veranderende wereld. Ze behandelt onderwerpen zoals transformationeel leiderschap, de impact van technologie op bedrijfsstrategieën, en hoe innovatie kan worden ingezet voor duurzame ontwikkeling. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor iedereen die wil leren over de kracht van leiderschap in het stimuleren van innovatie.

Maartje Hofhuis als interviewer boeken

Wanneer je op zoek bent naar een interviewer die diepgang en charisma combineert, is Maartje Hofhuis een uitstekende keuze. Haar vaardigheden als interviewer zijn ongeëvenaard, dankzij haar vermogen om snel een vertrouwensband op te bouwen met haar gesprekspartners en een gesprek naar de kern te leiden. Maartje excelleert in het creëren van een open en oprechte dialoog, waarin zowel de interviewer als de geïnterviewde zich comfortabel voelt om te delen en te verkennen.

Met haar achtergrond in de zakelijke wereld en haar ervaring op het gebied van leiderschap en innovatie, stelt Maartje scherpe en relevante vragen die resulteren in verhelderende en vaak verrassende antwoorden. Of ze nu spreekt met ondernemers, politici, of experts uit verschillende vakgebieden, haar interviews zijn altijd boeiend, informatief en diepgaand. Dit maakt haar de ideale keuze voor evenementen, webinars en televisieprogramma’s waarbij de inhoud centraal staat en een ervaren interviewer nodig is om het beste in de gasten naar boven te halen.

Maartje’s natuurlijke nieuwsgierigheid en haar vermogen om complexe onderwerpen in begrijpelijke taal te bespreken, zorgen ervoor dat elk interview niet alleen informatief, maar ook toegankelijk is voor een breed publiek. Haar stijl van interviewen, die zowel vriendelijk als vastberaden is, garandeert een gesprek dat zowel boeiend is voor de geïnterviewde als voor de luisteraar of kijker.

Biografie van Maartje Hofhuis

Maartje Hofhuis, geboren en getogen in Nederland, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande figuren in de wereld van leiderschap en innovatie. Haar reis begon met een studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, waarna ze snel opklom in de corporate wereld. Maartje’s carrière kenmerkt zich door een reeks van succesvolle posities bij vooraanstaande bedrijven, waar ze verantwoordelijk was voor grote innovatieprojecten en leiderschapsontwikkeling.

Naast haar professionele prestaties, heeft Maartje zich ook ingezet voor sociale kwesties. Ze is een fervent pleitbezorger voor duurzaamheid en gelijkheid, met een bijzondere focus op de empowerment van vrouwen in het bedrijfsleven. Deze passie heeft geleid tot diverse publieke optredens en deelnames aan sociale initiatieven.

Wat Maartje onderscheidt, is haar vermogen om haar uitgebreide kennis te koppelen aan haar persoonlijke ervaringen. Haar lezingen zijn niet alleen gebaseerd op theoretische inzichten, maar ook op real-life cases. Dit maakt haar tot een spreker die niet alleen informeert, maar ook echt raakt en inspireert.

Maartje’s invloed strekt zich uit over meerdere domeinen. Ze heeft geschreven voor toonaangevende publicaties, zowel in Nederland als internationaal, en is een veelgevraagd expert op radio- en televisieprogramma’s. Haar boek over ‘Leiderschap in het Digitale Tijdperk’ is een bestseller geworden en wordt gebruikt als studiemateriaal aan verschillende universiteiten.

Als dagvoorzitter staat Maartje bekend om haar scherpe geest, humor en vermogen om complexe thema’s te vertalen naar praktische inzichten. Ze weet als geen ander hoe ze een evenement kan leiden, waarbij ze zorgt voor een boeiende en interactieve ervaring voor zowel de sprekers als het publiek.

In haar vrije tijd is Maartje een gepassioneerde zeiler en natuurliefhebber, wat haar een uniek perspectief geeft op het belang van duurzaamheid en het beschermen van onze planeet. Haar levensmotto, “Leid met passie, inspireer met actie”, weerspiegelt zich in alles wat ze doet, zowel professioneel als persoonlijk.

Maartje Hofhuis is niet alleen een uitzonderlijke spreker en dagvoorzitter, maar ook een inspirerend rolmodel voor velen. Haar lezingen bij Quality Bookings zijn een kans om te leren van iemand die zowel in de praktijk als in theorie heeft bewezen wat het betekent om een effectieve, inspirerende leider te zijn in de 21ste eeuw.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Maartje Hofhuis

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Maartje Hofhuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maartje Hofhuis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers