20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Luuk Ikink

Luuk Ikink als spreker boeken

Hij wordt gezien als een van de meest getalenteerde televisiepersoonlijkheden van Nederland en staat bekend om zijn vlotte presentatiestijl. Presentator en RTL-gezicht Luuk Ikink is dagelijks te bewonderen in televisieprogramma’s als RTL Boulevard en kent hiermee veel succes. Niet voor niets willen steeds meer bedrijven de begenadigde spreker inhuren als dagvoorzitter voor hun evenement.

Luuk Ikink

Hij wordt gezien als een van de meest getalenteerde televisiepersoonlijkheden van Nederland en staat bekend om zijn vlotte presentatiestijl. Presentator en RTL-gezicht Luuk Ikink is dagelijks te bewonderen in televisieprogramma’s als RTL Boulevard en kent hiermee veel succes. Niet voor niets willen steeds meer bedrijven de begenadigde spreker inhuren als dagvoorzitter voor hun evenement.

Biografie van Luuk Ikink

Luuk Ikink wordt geboren op 13 januari 1983 in Oldenzaal. Na het afronden van de middelbare school volgt hij een studie journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim, mede ingegeven door zijn voorliefde voor radio en televisie. Al tijdens zijn studie is hij actief op de radio bij de Twentse zender Twickelstad FM en als stage kiest hij niet geheel verrassend voor 3FM-programma BuZz bij de NCRV.

Na drie jaar bij deze omroep stapt hij in 2007 over naar BNN, waar hij zich richt op de redactie, productie en regie van het Radio 1-reisprogramma Weg met BNN. Het grote publiek leert hem niet veel later kennen door zijn humoristische en ironische bijdragen aan het programma BNN Today. Dan al willen steeds meer organisaties hem inhuren in een rol als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Tv-persoonlijkheid Luuk Ikink inhuren als presentator of dagvoorzitter

De carrière van Luuk Ikink vordert in de tussentijd gestaag. Tot augustus 2013 presenteert hij op Radio 1 het ochtendprogramma Start!, maar daarna volgt zijn grote televisiedoorbraak als sidekick van Humberto Tan bij de succesformule RTL Late Night. Hij maakt indruk met de karakteristieke wijze waarop hij mediaberichten brengt en wordt genomineerd voor de Televizier-Ring in de categorie ‘Talent Award’.

Het is zeker niet de laatste nominatie van de veelbelovende presentator: slechts een jaar later wordt hij wederom genomineerd voor de Televizier-Ring, dit keer in de categorie ‘Televizier Aanstormend Talent Award’. Zijn veelgeprezen vaardigheden als spreker zorgen ervoor dat hij tegelijkertijd doorbreekt in het bedrijfsleven. Tal van organisaties willen hem inhuren als dagvoorzitter of presentator voor hun event.

Spreker Luuk Ikink boeken voor presentatie of dagvoorzitterschap

Na enkele succesvolle jaren bij RTL Late Night krijgt de carrière van Luuk Ikink een nieuwe wending. Hij neemt afscheid van zijn rol als sidekick en gaat op eigen benen staat als presentator van het RTL 5-programma Galileo. Hij doet dit op zo’n enthousiaste en natuurlijke wijze, dat een stap hogerop niet lang op zich laat wachten.

In de zomer gaat hij aan de slag als presentator bij RTL Boulevard en weet hij de ogen van heel Nederland dagelijks op zich gericht. Hij trekt de aandacht met zijn humoristische manier van presenteren en vlotte manier van interviewen. Des te meer reden voor bedrijven om hem te boeken als dagvoorzitter of presentator van hun (entertainmentgerelateerde) evenement.

Contact opnemen met Luuk Ikink

Wilt u Luuk Ikink ook inhuren als presentator of dagvoorzitter voor uw seminar, congres of andersoortige event? Vraag dan bij Quality Bookings naar de mogelijkheden en voorwaarden. Wij helpen u graag bij het boeken van een presentatie of dagvoorzitterschap op maat.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Luuk Ikink

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Luuk Ikink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Luuk Ikink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers