20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra als spreker boeken

Jacob Spoelstra, een gevestigde naam in de Nederlandse comedy, brengt een unieke flair naar uw evenementen en seminars. Met zijn ervaring als stand-up comedian bij het Comedy Café in Amsterdam en Utrecht en optredens op prominente festivals zoals Lowlands en de EO Jongerendag, staat Spoelstra garant voor een mix van humor en scherpe inzichten. Zijn optredens zijn niet alleen vermakelijk maar bieden ook een frisse kijk op diverse onderwerpen, waardoor hij een breed scala aan evenementen kan verrijken, van bedrijfsbijeenkomsten tot grote festivals.

Jacob Spoelstra

Stand-up comedian

Jacob Spoelstra als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jacob Spoelstra zijn unieke stijl van humor en herkenbare analyses naar uw evenement. Bekend om zijn scherpe en grappige benadering, kan Spoelstra complexe onderwerpen op een luchtige en toegankelijke manier presenteren. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en te entertainen, gecombineerd met zijn ervaring in het improvisatietheater, maakt hem een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen, van prijsuitreikingen tot bedrijfsseminars.

Over humor in het bedrijfsleven

Jacob Spoelstra is een expert in het combineren van humor met zakelijke thema’s. Zijn lezingen bieden een uniek perspectief op het bedrijfsleven, waarbij hij humor gebruikt om kritische analyses en inzichten te leveren. Of het nu gaat om een kijkje achter de schermen bij grote bedrijven of het belichten van alledaagse kantoorhumor, Spoelstra zorgt ervoor dat het publiek zowel geamuseerd als geïnformeerd wordt. Zijn ervaring met een breed scala aan bedrijven, van Essent tot de Belastingdienst, maakt hem tot een veelzijdige spreker die elk onderwerp op een boeiende en humoristische manier kan benaderen.

Jacob Spoelstra inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jacob Spoelstra voor een lezing is een proces waarbij uw evenement centraal staat. De eerste stap is een vrijblijvend gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Na overeenstemming over de details, zoals datum, locatie en thema, ontvangt u een heldere, all-inclusive offerte. Met de snelle service en uitgebreide support van Quality Bookings, wordt het plannen van uw evenement een soepel en stressvrij proces. De tevredenheidsgarantie en de hoge beoordelingen zijn een blijk van vertrouwen in de kwaliteit en professionaliteit die u kunt verwachten.

Biografie van Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra heeft zich gevestigd als een van de meest prominente figuren in de Nederlandse comedy scene. Zijn carrière begon in het Comedy Café in Amsterdam en Utrecht, waar hij zich snel onderscheidde als een getalenteerde stand-up comedian. Zijn unieke stijl en humor brachten hem naar de nationale radio, met optredens op stations zoals 3FM, Radio 2 en Radio Veronica, en op televisie in specials op Comedy Central en 101TV.

Spoelstra’s veelzijdigheid blijkt uit zijn optredens in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands en Laughing Matters. Zijn vermogen om zowel jong als oud te boeien, werd ook erkend door de EO, waar hij optrad tijdens de Jongerendag. Daarnaast heeft hij zijn improvisatietalenten getoond in de Grote Improvisatie Show naast bekende namen als Tijl Beckand en Ruben van der Meer.

In de zakenwereld heeft Spoelstra een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met optredens voor diverse grote bedrijven en organisaties, waaronder Essent, IBG Groep, AHOLD, en de Belastingdienst. Zijn bijdragen aan evenementen zoals de uitreiking van de Computable Awards en de Nationale Telecomprijs, hebben hem gemaakt tot een gewaardeerde figuur in het bedrijfsleven.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jacob Spoelstra

Schrijf een review

Video met Jacob Spoelstra

Meer informatie & boekingen

Jacob Spoelstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jacob Spoelstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers