20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lennart Remeijsen Copyright foto: Yvette Wolterinck

Lennart Remeijsen als spreker boeken

Lennart is beleggingsexpert en deed jarenlang onderzoek naar de belangrijkste lessen van ’s werelds beste beleggers. Diepgaande kennis en unieke inzichten heeft hij gebundeld en vertaald in gewone mensentaal. Dat is goed leren beleggen op topsnelheid! Hij is een energieke spreker, kritische denker en 100% onafhankelijk. Deelnemers waarderen zijn scherpe analyses en eenvoud van het uitleggen.

Lennart Remeijsen

Topbelegger

Lennart Remeijsen als gastspreker boeken

Op zoek naar een gastspreker die zowel verhelderend als motiverend spreekt over beleggen en businessmodellen? Lennart Remeijsen is dé expert die je evenement kan verrijken. Met meer dan 20 jaar ervaring in aandelenbeleggen en het analyseren van bedrijfsmodellen, deelt Lennart zijn uitgebreide kennis en inzichten. Zijn benadering is uniek – hij maakt complexe financiële concepten toegankelijk voor iedereen, van doorgewinterde beleggers tot beginners.

Lennart Remeijsen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Lennart Remeijsen in het leiden van gesprekken over financiële thema’s en beleggingsstrategieën. Zijn expertise en onafhankelijke benadering maken hem een ideale moderator voor panels en discussies. Lennart’s vaardigheid in het vereenvoudigen van complexe onderwerpen, gecombineerd met zijn charismatische en boeiende aanwezigheid, garandeert een evenement dat zowel informatief als inspirerend is.

Over beleggen en businessmodellen

Beleggen en het doorgronden van businessmodellen zijn onderwerpen waar Lennart Remeijsen in uitblinkt. Hij biedt diepgaande analyses en inzichten in de kunst van het beleggen, gebaseerd op zijn uitgebreide studie van topbeleggers en hun strategieën. Lennart’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij hij deelt hoe hij streeft naar het creëren van de meest uitgebreide mindmap van beleggingsstrategieën om particuliere beleggers te ondersteunen in hun financiële reis.

Lennart Remeijsen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Lennart Remeijsen voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Begin met een eenvoudige aanvraag en voer vervolgens een persoonlijk gesprek om de behoeften en de details van het evenement te bepalen. Quality Bookings verzorgt een snelle offerte, met duidelijke, all-inclusive tarieven en uitgebreide ondersteuning. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 verzekeren een soepele en bevredigende ervaring vanaf het eerste contact tot na de lezing.

Biografie van Lennart Remeijsen

Lennart Remeijsen is niet alleen een expert in beleggen, maar ook een gepassioneerd vereenvoudiger van complexe financiële concepten. Zijn reis begon meer dan 20 jaar geleden, gedreven door een fascinatie voor de aandelenmarkt en het analyseren van bedrijfsmodellen. Deze passie leidde tot een diepgaande studie van honderden beleggingsboeken en talloze case studies, waardoor Lennart een rijke kennisbasis opbouwde.

Zijn missie is helder: het creëren van de meest uitgebreide mindmap van de strategieën van topbeleggers en deze kennis op een toegankelijke manier delen met particuliere beleggers. Lennart’s benadering is 100% onafhankelijk, waardoor hij onbevooroordeelde en waardevolle inzichten kan bieden.

Naast zijn expertise in beleggen, is Lennart ook een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Zijn presentaties en discussies zijn verrijkend, verhelderend en altijd gericht op het overbrengen van praktische kennis en strategieën. Zijn vermogen om complexe financiële thema’s op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen, maakt hem een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lennart Remeijsen

Schrijf een review

Video met Lennart Remeijsen

Meer informatie & boekingen

Lennart Remeijsen heeft een enorme passie voor aandelen beleggen die hij graag met andere mensen deelt. Hij heeft jarenlang research gedaan naar ‘s werelds beste beleggers als Warren Buffett, Joel Greenblatt, Peter Lynch, Nassim Taleb, Mohnish Pabrai, Howard Marks en vele anderen.

In zijn Masterclass Rijke belegger arme belegger© krijg je een compleet overzicht van de belangrijkste en meest onbetaalbare lessen om geweldige investeringen te vinden. Een inspirerend verhaal over succesvolle businessmodellen, effectief leiderschap, innovaties, bedrijfswaarderingen, marktcyclussen en contrair leren denken. Geen voorkennis vereist en stiekem toch héél veel diepgang.

Lennart is expert op het gebied van value beleggen, goed in complexiteit vereenvoudigen en is 100% onafhankelijk. Hij heeft een kritisch oog voor waar succes en falen vandaan komen en is ook heel open over zijn eigen lessons learned.

Anne
  • Snel contact met Lennart Remeijsen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers