20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jean-Paul Heck Copyright foto: Andreas Terlaak

Jean-Paul Heck als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Jean-Paul Heck, een vooraanstaande figuur in de muziekjournalistiek, is dé keuze voor jou. Met zijn indrukwekkende carrière, waarbij hij persoonlijk de grootheden van de muziekwereld zoals Paul McCartney en Adele heeft ontmoet, brengt hij een uniek perspectief naar jouw evenement. In deze tekst ontdek je meer over Jean-Paul Heck en waarom hij de perfecte aanwinst is voor jouw evenement.

 

Jean-Paul Heck

Muziekjournalist

Jean-Paul Heck als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jean-Paul Heck niet alleen zijn diepgaande kennis van de muziekwereld mee, maar ook zijn vermogen om boeiende gesprekken te leiden. Zijn ervaring met grootheden uit de pop- en jazzmuziek, evenals zijn rol in diverse media, maken hem tot een uitstekende keuze voor het leiden van congressen en seminars. Hij weet hoe hij een evenement moet sturen om het informatief, boeiend en onvergetelijk te maken.

Over de muziekjournalistiek

Muziekjournalistiek is een dynamisch en fascinerend veld dat constant in ontwikkeling is. Jean-Paul Heck, met zijn rijke achtergrond en unieke ervaringen met muzieklegendes, biedt diepgaande inzichten in deze wereld. Zijn lezingen kunnen onderwerpen omvatten als de evolutie van muziekgenres, de impact van muziek op cultuur en samenleving, en persoonlijke anekdotes van ontmoetingen met de grootste namen in de muziekindustrie.

Jean-Paul Heck inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jean-Paul Heck voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de afronding van het evenement. We zorgen ervoor dat alle details worden afgehandeld, zodat je een soepele en stressvrije ervaring hebt.

Biografie van Jean-Paul Heck

Jean-Paul Heck is een gerenommeerde naam in de wereld van de muziekjournalistiek. Zijn carrière begon bij het magazine Aloha en leidde hem naar de toppen van de muziekwereld. Hij heeft prijzen gewonnen, waaronder de Jip Golsteijn Journalistiek Prijs, en is momenteel hoofdredacteur van het muziekmagazine Soundz. Jean-Paul heeft niet alleen een rijke carrière als journalist; hij is ook een gevierd auteur en een invloedrijk figuur in de radio- en televisiewereld.

Jean-Pauls reis in de journalistiek is er een van buitengewone ontmoetingen en avonturen. Van een persoonlijke rondleiding door Charles Aznavour in diens olijventuin tot diepgaande gesprekken met sterren als Bruce Springsteen en Adele, Jean-Pauls verhalen bieden een unieke kijk in de levens van deze iconen. Zijn vermogen om voorbij de clichés te kijken en intieme, onthullende gesprekken te voeren, onderscheidt hem van anderen in zijn vakgebied.

Als lid van de Edison Jury voor pop en jazz en de organisator van de Sena Performers European Guitar Award, heeft Jean-Paul een directe impact gehad op de muziekindustrie. Zijn boeken, waaronder een samenwerking met Humberto Tan en zijn aankomende biografie over Jan Akkerman, tonen zijn veelzijdigheid en diepgang als schrijver.

Zijn recente projecten, waaronder de radioprogramma ‘Soundz Live’ bij Veronica en zijn nieuwste boek ‘Crazy Rock n Roll Stories’, laten zien dat Jean-Paul steeds nieuwe manieren vindt om zijn passie voor muziek en journalistiek te delen. Met een carrière die zich uitstrekt over decennia en vol ontmoetingen met de grootste namen in de muziek, brengt Jean-Paul Heck een schat aan kennis, ervaring en verhalen naar elk podium.

Door Jean-Paul Heck te boeken, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende verteller die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Duits, Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jean-Paul Heck

Schrijf een review

Video met Jean-Paul Heck

Meer informatie & boekingen

Jean-Paul Heck inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jean-Paul Heck
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers