20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Luc van Bussel Copyright foto: Theo Scholten

Luc van Bussel als spreker boeken

Luc van Bussel is niet zomaar een naam in de wereld van gastvrijheid en bedrijfscultuur. Als je op zoek bent naar iemand die je meeneemt op een ontdekkingsreis naar het creëren van de meest warme en verwelkomende bedrijfscultuur, dan is Luc de spreker die je zoekt. Dankzij Sprekersbureau Quality Bookings kun je direct in contact komen met Luc en meer dan 1000 andere sprekers, zodat je altijd de beste match voor jouw evenement vindt.

Luc van Bussel

Gastvrijheidsondernemer

Luc van Bussel is niet zomaar een naam in de wereld van gastvrijheid en bedrijfscultuur. Als je op zoek bent naar iemand die je meeneemt op een ontdekkingsreis naar het creëren van de meest warme en verwelkomende bedrijfscultuur, dan is Luc de spreker die je zoekt. Dankzij Sprekersbureau Quality Bookings kun je direct in contact komen met Luc en meer dan 1000 andere sprekers, zodat je altijd de beste match voor jouw evenement vindt.

Waarom Luc van Bussel boeken?

Luc heeft een uniek perspectief op gastvrijheid. Hij heeft een zeven-stappen-model ontwikkeld, niet alleen gebaseerd op theorie, maar ook op zijn persoonlijke ervaringen. Met deze zeven stappen verandert hij niet alleen de manier waarop je naar gastvrijheid kijkt, maar geeft hij je ook praktische handvatten om deze inzichten in jouw organisatie toe te passen.

De magie van Luc’s presentaties

  1. Keynote: “De essentie van gastvrijheid” (45 minuten) Laat je meeslepen in Luc’s wereld waarin hij de ware betekenis van gastvrijheid onthult. Hoe kan gastvrijheid een verschil maken, vooral in een tijd waarin digitale interacties domineren? Luc’s zeven-stappen-aanpak voor hartverwarmende gastvrijheid laat je zien hoe je door drie verschillende ‘warmtezones’ navigeert, resulterend in een gevoel van thuis voor iedereen waarmee je in contact komt.
  2. Masterclass: “Gastvrijheid in het digitale tijdperk” (75 minuten) Duik dieper in Luc’s persoonlijke reis van gastvrijheid in Hotel Germaine. Centraal staat het creëren van dat authentieke thuisgevoel. Ook hier vormen de zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ de rode draad, maar met nog meer interactie en engagement.
  3. Theatershow: “HOME – Het creëren van jouw thuis” (90 minuten) Een meeslepende ervaring waarin Luc het publiek niet alleen laat horen en zien, maar ook laat voelen wat het betekent om ’thuis’ te zijn in onze digitale wereld. Ontdek waarom echte verbindingen menselijk zijn en hoe bedrijven en organisaties deze kracht kunnen benutten.

Boek Luc van Bussel voor jouw evenement

Bij Sprekersbureau Quality Bookings maken we het boekingsproces eenvoudig en efficiënt. Vertel ons over de doelgroep, de doelstellingen van je evenement en wat je van Luc verwacht. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en met onze veilige Boekingsgarantie weet je zeker dat alles soepel verloopt. Dankzij onze 19 jaar ervaring in sprekersmanagement hebben we een schat aan kennis en netwerk opgebouwd. Luc van Bussel is slechts een van de vele talentvolle sprekers waar je direct mee in contact kunt komen. Maak van jouw evenement een inspirerende beleving. Laat Luc van Bussel je meenemen op zijn cultuurreis en ontdek hoe je de warmste bedrijfscultuur van Nederland kunt creëren. Boek nu!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Luc van Bussel

"Ik had Luc uitgenodigd als gastspreker tijdens onze Werkgelukdeskundige Opleiding. Gaaf om de bevlogenheid, enthousiasme en inspiratie te zien en horen in zijn verhaal. Een man met een visie. Ik kan Luc dan ook van harte aanbevelen als spreker. Iemand die out of the box denkt en met aansprekende praktijkvoorbeelden je weet te inspireren."

― Sebastiaan Konijnenbelt

"Was zeer inspirerend en 'hartverwarmend'. Kijkend naar de commerciële organisaties in Nederland is er nog heel veel te doen op jouw terrein. Teveel bedrijven zijn te organisatiegericht in plaats van klantgericht."

― Alex Ermers – Algemeen Directeur / Co Owner @Brouwer & Partners

”Tijdens onze Food Inspiration Days vertelde Luc op een inspirerende wijze over het belang van AANDACHT in deze tijden van digitalisering en de daarmee gepaard gaande sociale verarming. De opgroeiende tieners van nu moeten straks de hospitality business gaan dragen. Dat valt niet mee als je daar tijdens je opvoeding thuis resp. op school weinig van hebt meegekregen. Daarom ontwikkelde Luc een heuse formule voor service. Het is zodoende in een aanpak gegoten die kan worden gedeeld en gemonitord. Op die wijze is het niet alleen gedefinieerd, maar ontstaat er ook weer begrip voor het belang van service én waardering voor het vakgebied van hospitality. Dat Luc ook zelfstandig ondernemer is als medeaandeelhouder in het bedrijf Regardz maakt het verhaal bovendien erg geloofwaardig!”

― Enrique Figee – Owner @FoodReflection
Schrijf een review

Artikelen over Luc van Bussel

Meer informatie & boekingen

Luc van Bussel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Luc van Bussel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers