Info & boekingen
Spreker Luc van Bussel - Zeven stappen naar hartverwarmende gastvrijheid Copyright foto: Theo Scholten

Luc van Bussel Zeven stappen naar hartverwarmende gastvrijheid

Luc van Bussel als spreker boeken

Luc van Bussel (1964) is gastvrijheidsondernemer, spreker en auteur. ‘De Confetti Company’ is zijn vierde boek welke in 2019 is uitgekomen. In 2018  ‘Gastgevers in Geluk’. In 2013 ‘Alles Kan Beter, 10 succesfactoren voor duurzame groei’. En in 2008 schreef hij het boek ‘INFARCT, de naderende stilstand van Nederland’. In zijn huidige bedrijf Regardz Hospitality Group ontwikkelde hij een nieuwe formule voor hartverwarmende gastvrijheid in een digitale samenleving. Hij noemt zich een Vlaming met een Nederlands paspoort, groeide op in het Vlaamse dorpje Leut en studeerde Hotelmanagement aan de Erasmushogeschool Brussel en Cornell University New York. Luc van Bussel was de drijvende kracht achter de innovaties van Center Parcs in de jaren negentig en boekte spraakmakende successen als CEO in de Automotive Branche. In 2014 werd hij gastvrijheidsondernemer en mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group B.V. Hospitality is zijn lust en zijn leven. Hij is een romanticus en gelooft in de oerkracht van de liefde

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Luc van Bussel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Luc van Bussel is een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen neemt hij de deelnemers mee op zijn hoogstpersoonlijke cultuurreis om het aardigste bedrijf van Nederland te worden. Luc laat de deelnemers zien wat zijn gastvrijheids- en cultuurmodel is waarmee hij zijn bedrijf inspireert, transformeert en verankert in de nieuwe tijdsgeest. De zeven stappen naar hartverwarmende gastvrijheid worden heel persoonlijk, praktisch en toepasbaar toegelicht. Zeven nieuwe begrippen en een innovatief cultuurmakers-model geven de deelnemers inzicht in de bouw van een warme bedrijfscultuur.

Zijn missie is om mensen te inspireren over de kracht van hospitality. Gastvrijheid is de liefde voor de vreemdeling en die liefde maakt hij voelbaar in zijn lezingen. Eigenlijk zijn het geen lezingen, maar belevingen. Hij neemt het publiek mee in de ongekende mogelijkheden van gastvrijheid voor zowel bedrijven, organisaties, instellingen en overheden. Alles draait om mensen die elkaar altijd zullen blijven opzoeken en ontmoeten.

Meer informatie & boekingen

Luc van Bussel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Luc van Bussel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers