20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lieselore van Dijkhuizen

Lieselore van Dijkhuizen als spreker boeken

Op zoek naar een sprankelende, dynamische gastspreker die écht contact maakt met het publiek? Lieselore van Dijkhuizen is uw ideale keuze. Lieselore staat bekend om haar unieke vermogen om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, met haar speelse benadering van serieuze onderwerpen. In deze pagina ontdek je meer over Lieselore, haar onderwerpen, en hoe je haar kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Lieselore van Dijkhuizen

Onderwijs en business

Onderwijsvernieuwing en ondernemerschap

Lieselore van Dijkhuizen is een expert op het gebied van onderwijsvernieuwing en ondernemerschap. Met haar achtergrond in het onderwijs en haar passie voor ondernemerschap weet ze als geen ander hoe deze twee werelden te verbinden. Ze bespreekt onderwerpen zoals onderwijsinnovatie, het belang van persoonlijke ontwikkeling binnen het onderwijs en de rol van ondernemerschap in moderne educatieve systemen. Haar lezingen bieden inspirerende inzichten en praktische tips, geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Lieselore van Dijkhuizen inhuren voor een lezing

Het boeken van Lieselore van Dijkhuizen voor uw evenement is een eenvoudige en heldere procedure. Met onze 24-uurs offerteservice, all-inclusive tarieven, en uitgebreide support bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot na de lezing, waarbij wij de tevredenheidsgarantie van Quality Bookings altijd in acht nemen.

Biografie van Lieselore van Dijkhuizen

Lieselore van Dijkhuizen, met een hart voor onderwijs en ondernemerschap, is een ware inspiratiebron op en buiten het podium. Na een veelbelovende start in het onderwijs, realiseerde Lieselore zich dat haar ware passie lag in het inspireren en motiveren van mensen, niet alleen binnen, maar ook buiten het klaslokaal.

Haar vroege jaren waren gevuld met speelse schoolspelletjes, een voorbode van haar latere carrière. Na de HAVO volgde ze de PABO, waar ze tot het inzicht kwam dat haar interesse in onderwijs verder reikte dan het traditionele klaslokaal. Deze passie voor onderwijs is nooit verdwenen en vormt nu een belangrijke pijler in haar werk als dagvoorzitter.

Lieselore’s affiniteit met ondernemerschap werd gevoed door een familie van succesvolle ondernemers. Zelfs tijdens haar periode in loondienst toonde ze een ondernemende geest, een kwaliteit die nu schittert in haar huidige rol. Haar natuurlijke nieuwsgierigheid en visionaire blik zijn mede gevormd door invloedrijke boeken als ‘Nooit Af’ en ‘De Wereld van Morgen’.

Als dagvoorzitter heeft Lieselore met diverse vooraanstaande organisaties samengewerkt, waaronder Achmea, Carlton Hotel Collection, en het Nederlands Instituut voor de Bouw. Haar inzet wordt geprezen om de perfecte balans tussen energieke aanwezigheid en het ruimte geven aan sprekers en deelnemers.

Lieselore’s bijdrage aan evenementen wordt gekenmerkt door haar volledige toewijding. Ze is de bedenker van het spel ‘Meer LOL Met Leuke Mensen’, dat deelnemers stimuleert om op een diepere manier met elkaar in contact te treden.

Het boeken van Lieselore van Dijkhuizen betekent het verzekeren van een evenement waarbij interactie, inspiratie en beweging centraal staan. Met haar warme persoonlijkheid, deskundige inzichten en een vermogen om de zaal te boeien, is ze de perfecte aanvulling op uw volgende evenement.

Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings en ervaar onze expertise, all-inclusive tarieven, snelle service, en onze commitment aan uw tevredenheid. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0, garanderen wij u een ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen. Boek Lieselore van Dijkhuizen nu en til uw evenement naar een hoger niveau!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lieselore van Dijkhuizen

Schrijf een review

Video met Lieselore van Dijkhuizen

Meer informatie & boekingen

Lieselore van Dijkhuizen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lieselore van Dijkhuizen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers