Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Lieselore van Dijkhuizen - Dagvoorzitter

Lieselore van Dijkhuizen Dagvoorzitter

Lieselore van Dijkhuizen als spreker boeken

Lieselore van Dijkhuizen voert haar dagvoorzitterschap met passie uit. Ze houdt ervan om te inspireren en te motiveren. Inspireren komt van het latijnse woord ‘inspirare‘ en betekent letterlijk ‘nieuw leven inblazen’ en dat doet deze inspirator zeker!

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Lieselore van Dijkhuizen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Lieselore van Dijkhuizen

Door haar enthousiasme weet ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Ze gaat voor écht contact en motiveert om op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te komen. Lieselore durft op een speelse wijze een serieus onderwerp aan te pakken.

Onderwijshart

Lieselore heeft een groot hart voor onderwijs. Na de HAVO koos Lieselore voor de PABO. Dit leek een logische keuze. Ze speelde haar hele kindertijd al schooltje. Maar eenmaal op de PABO kwam ze erachter dat ze kinderen heel leuk vindt maar niet de hele dag 30 tegelijk.
Interesse in onderwijs & onderwijsvernieuwing is altijd gebleven. Graag draagt ze vanuit haar rol als dagvoorzitter haar steentje bij in de onderwijssector.

Ondernemersbloed

Passie voor ondernemerschap zit in haar bloed. Dat is ook niet zo vreemd, met opa’s en oma’s, vader en moeder, ooms en tantes, neven en nichten die succesvol ondernemer waren of zijn. Ook toen ze nog in loondienst werkte, wist ze in elke baan haar eigen tokootje te creëren. Het ondernemende karakter van Lieselore zie je terug in haar rol als dagvoorzitter.

Visionaire blik

Lieselore is van nature nieuwsgierig en vindt het leuk om met een visionaire bril naar de toekomst te kijken. Voor haar plezier leest ze boeken als ‘Nooit Af’ van Martijn Aslander en ‘De Wereld van Morgen’ van Richard van Hooijdonk. Het woord ‘Multi Passionated’ past precies bij haar. Ze is de bedenker en ontwerper van het spel Meer LOL Met Leuke Mensen, door dit spel komen mensen weer echt in contact met elkaar over alle zaken van het leven.

Als dagvoorzitter heeft ze samengewerkt met onder andere Achmea, Carlton Hotel Collection, Linda Op Locatie / Utrecht Convention Bureau, Gemeente Veenendaal, AON, NWO Nederlands

Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, ASTRIN en NIB Nederlands Instituut voor de Bouw, SBO Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, NVCi.
Wanneer u op zoek bent naar een enthousiaste en inspirerende dagvoorzitter dan is het een goed idee om Lieselore van Dijkhuizen te boeken voor uw event. Anderen spreken vol lof over haar inzet. Bijvoorbeeld over ‘de mooie balans tussen prominent met enthousiasme aanwezig zijn en de sprekers & deelnemers de ruimte geven of prikkelen om dat te doen’. Of ‘ dat is nou typisch Lieselore; geen half werk maar er vol voor gaan!’.

 

Meer informatie & boekingen

Lieselore van Dijkhuizen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Lieselore van Dijkhuizen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers