Alexander Sassen van Elsloo

Alexander Sassen van Elsoo is een Nederlandse econoom die onder andere bekend is van zijn columns voor De Financiële Telegraaf. Daarnaast is hij actief in de politiek en verschijnt hij zo nu en dan op televisie om zijn mening te geven over de economie. U kunt Alexander Sassen van Elsloo inhuren als spreker.

Stockbroker
Sassen van Elsloo werkte als stockbroker voor bekende Engelse hedgefondsen en deed zodoende veel ervaring op in de financiële wereld. Tegenwoordig is hij vooral actief als columnist.

De econoom baarde veel opzien met de manier waarop hij valkuilen in het huidige financiële systeem wist aan te wijzen. Zo voorspelde hij al in een vroeg stadium de seculiere prijsstijging van olie en goud. Ook zag hij de overnames van Stork en Solvius aankomen en voorspelde hij de ondergang van Fortis. Tevens waarschuwde hij al vroeg voor de kredietcrisis.

Voorspellingen
Sassen van Elsloo is niet bang voor het doen van gevoelige uitspraken en voorspellingen. Zo waarschuwde hij voor een faillissement van Portugal, Italië, Ierland, Griekenland en Spanje.

In 2014 deed Sassen van Elsoo namens de politieke partij Artikel 50, opgericht door Daniel van der Stoep, mee aan de Europese verkiezingen.

Wilt u Alexander Sassen van Elsoo boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Alexander Sassen van Elsloo spreekt graag over:

Alexander Sassen van Elsloo boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Alexander Sassen van Elsloo. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21