20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frits Vogel
Exclusief bij
Quality Bookings

Frits Vogel als spreker boeken

Frits Vogel is een ervaren gastspreker die met zijn diepgaande kennis over de financiële sector, politiek en economie een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek. Met zijn achtergrond als Directeur bij vooraanstaande financiële instellingen, waaronder Kas Bank N.V. en Lombard Odier Darier Hentsch, en zijn ervaring in het beheren van aanzienlijke vermogens, is Frits een autoriteit op het gebied van economische dynamiek en politieke invloed. Zijn expertise strekt zich uit tot onderwerpen als bouwprojecten, bedrijfsinvesteringen, uitbreidingsmogelijkheden en het benutten van subsidies voor een optimaal vestigingsklimaat.

Frits Vogel

Directeur Vermogensbeheer

Frits Vogel als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Frits Vogel zich door zijn vermogen om complexe onderwerpen zoals de invloed van politiek op economie en ondernemerschap toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn ervaringen als raadslid en fractievoorzitter in Hilversum, gekoppeld aan zijn rol als regio ambassadeur voor de Gooi en Vechtstreek, stellen hem in staat om de nuances van zowel lokale als Europese politiek helder over te brengen. Frits is een expert in het leiden van discussies over toekomstige consumentenbestedingen, de impact van millennials op de markt, en de noodzaak voor bedrijven om zich aan te passen aan veranderende voorkeuren.

Over de invloed van politiek op economie en ondernemen

Frits Vogel biedt waardevolle inzichten over hoe politieke ontwikkelingen, zoals Brexit en de politiek van Trump, het investeringsklimaat beïnvloeden. Hij verkent de kansen en risico’s in de economie, en biedt strategieën om vermogen te beschermen in tijden van onzekerheid. Zijn presentaties gaan dieper in op hoe ondernemers kunnen inspelen op politieke dynamiek, met praktische tips over het voeren van effectieve gesprekken met bestuurders en het benutten van subsidies.

Frits Vogel inhuren voor een lezing

Het boeken van Frits Vogel voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Klanten kunnen via Quality Bookings een offerte aanvragen, waarna een persoonlijk gesprek volgt om de specifieke behoeften en thema’s van het evenement te bespreken. Ons team ondersteunt u gedurende het gehele proces, van de eerste aanvraag tot de daadwerkelijke lezing, en zorgt voor een soepele en zorgeloze ervaring.

Biografie van Frits Vogel

Frits Vogel heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de financiële sector en de politiek. Zijn loopbaan begon in de bankwereld, waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van aanzienlijke vermogens van institutionele beleggers. Zijn rol bij topfinanciële instellingen als de Kas Bank N.V. en Lombard Odier Darier Hentsch getuigt van zijn expertise en vertrouwen in de sector.

In 2010 maakte Frits de overstap naar de politiek als raadslid in Hilversum. Zijn politieke loopbaan is even divers als indrukwekkend. Als fractievoorzitter en regio ambassadeur heeft hij een diepgaand begrip van bestuursmodellen en de interactie tussen lokale en Europese politiek ontwikkeld. Deze ervaringen geven hem een uniek perspectief dat hij gebruikt om zijn publiek te informeren en inspireren.

Frits staat bekend om zijn inzichten in de veranderende consumentenmarkt. Hij legt uit hoe de opkomst van de millennials, de grootste generatiegroep wereldwijd, invloed heeft op consumentenbestedingen en bedrijfsstrategieën. Zijn vermogen om complexe economische en politieke concepten te verhelderen en praktisch advies te geven, maakt hem tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter.

Met Frits Vogel als spreker of dagvoorzitter haalt u een schat aan kennis en ervaring in huis, die uw publiek zal boeien en uw evenement naar een hoger niveau zal tillen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Frits Vogel

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Frits Vogel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Frits Vogel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers