Info & boekingen
Spreker Frits Vogel - Directeur Vermogensbeheer
Exclusief bij
Quality Bookings

Frits Vogel Directeur Vermogensbeheer

Frits Vogel als spreker boeken

In de huidige tijd van geopolitieke onrust en discussies over de verschillende transities is duiding op dit vlak belangrijker dan ooit. Vanuit zijn lange ervaring in de bancaire wereld in combinatie met zijn politieke activiteiten als fractievoorzitter van de VVD in Hilversum, kan Frits als geen ander de verbinding leggen tussen deze verschillende werelden.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Frits Vogel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Als Directeur met meer dan dertig jaar ervaring bij gerenommeerde financiële instellingen, waaronder de Kas Bank N.V. en Lombard Odier Darier Hentsch waar Frits als directeur verantwoordelijk was voor het beheer van 1,5 miljard aan vermogen van institutionele beleggers, kan Frits u als geen ander meenemen in de vaak niet begrepen dynamiek van politiek en wat de mogelijkheden  zijn om het juiste gesprek voeren met bestuurders en de toekomst. Hierbij gaat het om bouwprojecten,  bedrijfsinvesteringen en uitbreidingsmogelijkheden.  Ook subsidies kunnen een belangrijke rol spelen bij vestigingsklimaat.

Wat is de invloed van de politiek op de economie? We zien met een Brexit en Trump grote onzekerheid in het investeringsklimaat. Hoe kan je hier op inspelen en welke beslissingen kunnen bescherming geven op uw vermogen.

Invloed van politiek op ondernemen. Hier neemt Frits de toehoorders mee in de vaak niet begrepen dynamiek van de politiek en wat de mogelijkheden zijn om met bestuurders het juiste gesprek te voeren. Hierbij gaat het om bouwprojecten,  bedrijfsinvesteringen en uitbreidingsmogelijkheden.  Ook subsidies kunnen een belangrijke rol spelen bij vestigingsklimaat.

In 2010 is Frits als raadslid geïnstalleerd in de gemeenteraad van Hilversum. Inmiddels is hij 5 jaar fractievoorzitter en verantwoordelijk voor twee coalitie onderhandelingen. Naast het raadswerk is hij ook regio ambassadeur voor de regio Gooi en Vechtstreek. In deze functie heeft hij veel ervaring op gedaan met bestuursmodellen. Het verschil tussen Europese politiek en lokale politiek is beperkt en deze inzichten deelt hij graag in presentaties.

Consumentenbestedingen en diensten zullen in de toekomst duidelijk verschuiven door de invloed van de millennials. In 2020 is deze groep, die geboren is tussen 1980 en 2000, de grootste groep ter wereld. In China zijn er 375 miljoen hetgeen gelijk is aan de gehele bevolking van de VS. De millennial is met de computer groot geworden en heeft andere voorkeuren dan de baby boomers. Wat betekent dit voor uw bedrijf en waar moet ik mijn aanpassingen doorvoeren?

Meer informatie & boekingen

Frits Vogel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Frits Vogel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers