20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Junion Hanenberg

Junion Hanenberg als spreker boeken

Zoekt u een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook praktische oplossingen biedt voor actuele vraagstukken? Boek dan Junion Hanenberg, oprichter van IntelligentFood en bevlogen docent aan de Hogeschool van Rotterdam. In zijn lezingen deelt Junion zijn unieke aanpak in het bestrijden van voedselverspilling, een probleem waar we jaarlijks voor meer dan €4 miljard mee geconfronteerd worden. Zijn ervaring in de horeca en zijn ondernemende geest vormen de basis van zijn interactieve en inspirerende sessies, waarin hij toont hoe individuen en bedrijven een cruciale rol kunnen spelen in het verminderen van voedselverspilling.

Junion Hanenberg

Voedselverspilling tegen gaan

Junion Hanenberg als dagvoorzitter boeken

Junion Hanenberg, met zijn ondernemende en commerciële mindset, is een uitmuntende keuze als dagvoorzitter voor evenementen die zich richten op duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie in de voedselindustrie. Zijn aanstekelijke energie en verantwoordelijkheidsgevoel, gekoppeld aan zijn expertise in voedselverspilling en circulaire economie, maken hem een ideale leider voor discussies en panels. Hij weet complexe onderwerpen zoals keten-, structuur- en procesinnovatie toegankelijk te maken en stimuleert interactie en betrokkenheid bij het publiek.

Over voedselverspilling en circulaire oplossingen

In zijn lezingen belicht Junion Hanenberg het gigantische probleem van voedselverspilling vanuit een vernieuwende invalshoek. Hij deelt zijn inzichten over het creëren van een circulaire business in de voedselindustrie, waarbij samenwerking centraal staat en keten-, structuur-, en procesinnovatie samenkomen. Junion demonstreert hoe samenwerking in de keten niet alleen voedselverspilling vermindert, maar ook leidt tot complexe uitdagingen en nieuwe kansen. Zijn benadering, waarbij reststromen van voedselproducenten worden benut, biedt een unieke kijk op duurzaam ondernemerschap en marketingstrategieën.

Junion Hanenberg inhuren voor een lezing

Het inhuren van Junion voor een lezing is een vlotte en heldere ervaring met Quality Bookings. Ons team werkt nauw met u samen om de details van uw evenement te bespreken en zorgt voor een offerte op maat, inclusief all-inclusive tarieven. Met onze snelle offerteservice en uitgebreide support streven we naar een zorgeloze ervaring voor u. Wij nemen alle logistieke en organisatorische hindernissen weg, zodat u zich volledig kunt focussen op het succes van uw evenement.

Biografie van Junion Hanenberg

Junion Hanenberg, docent aan de Hogeschool van Rotterdam, is een vooraanstaand figuur in de strijd tegen voedselverspilling. Zijn ondernemende en commerciële mindset, gecombineerd met een aanstekelijke energie en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, zijn de drijvende krachten achter zijn succesvolle onderneming IntelligentFood.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Junion Hanenberg

Schrijf een review

Video met Junion Hanenberg

Meer informatie & boekingen

Junion Hanenberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Junion Hanenberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers