20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Judith Manshanden

Judith Manshanden als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die zowel uw publiek verrijkt als motiveert, is Judith Manshanden de ideale keuze. Judith, bekend als een pionier op het gebied van sociaal ondernemerschap en bewust leiderschap, brengt een schat aan ervaring en inzichten. Haar lezingen bieden een diepgaande blik op hoe bedrijven en individuen kunnen bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld, terwijl ze tegelijkertijd zakelijk succes behalen. Judith’s unieke benadering combineert zakelijk inzicht met een diepe betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken, waardoor ze een onmisbare spreker is voor organisaties die streven naar zowel winst als positieve maatschappelijke impact.

Judith Manshanden

Impactvol leiderschap

Over sociaal ondernemerschap en bewust leiderschap

Sociaal ondernemerschap en bewust leiderschap zijn essentiële thema’s in de hedendaagse zakenwereld. Judith Manshanden, met haar uitgebreide expertise in deze domeinen, brengt waardevolle inzichten over hoe organisaties kunnen gedijen door sociaal bewustzijn en ethisch leiderschap. In haar lezingen benadrukt ze het belang van transparantie, ethiek en duurzaamheid in bedrijfsvoering. Judith behandelt onderwerpen als het creëren van een cultuur van inclusiviteit, het ontwikkelen van een duurzaam bedrijfsmodel, en het belang van persoonlijke ontwikkeling binnen leiderschap. Haar lezingen bieden praktische handvatten en inspiratie voor iedereen die een positieve verandering in de wereld wil realiseren.

Judith Manshanden inhuren voor een lezing

Het boeken van Judith Manshanden voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings staan we klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Ons team biedt uitgebreide support tijdens het hele proces, van de eerste aanvraag tot na de lezing. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat de samenwerking met Judith soepel en zorgeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 kunt u erop vertrouwen dat uw evenement een succes wordt.

Biografie van Judith Manshanden

Judith Manshanden is een gerenommeerd spreker, schrijver en sociaal ondernemer die bekend staat om haar vernieuwende visie op leiderschap en ondernemerschap. Ze begon haar carrière in de corporate wereld, maar voelde al snel dat haar hart ergens anders lag. Gedreven door een passie voor sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid, stapte ze over naar de wereld van sociaal ondernemerschap.

In haar zoektocht naar zingeving en impact richtte Judith een aantal succesvolle sociale ondernemingen op, waaronder een bekend café in Amsterdam dat werkte volgens het ‘pay as you feel’-concept. Dit concept bracht een revolutie teweeg in de horeca-industrie en vestigde haar reputatie als innovatief denker.

Naast haar ondernemersactiviteiten heeft Judith verschillende boeken geschreven over sociaal ondernemerschap en bewust leiderschap. Haar publicaties worden gekenmerkt door een combinatie van persoonlijke ervaringen en professionele inzichten, waarmee ze lezers inspireert om na te denken over de rol van ethiek en duurzaamheid in hun werk en leven.

Als spreker weet Judith haar publiek te boeien met verhalen uit haar eigen leven, gecombineerd met haar diepgaande kennis van sociaal ondernemerschap. Ze spreekt met passie over de noodzaak van een nieuwe visie op zakelijk succes, een visie die zowel winstgevend als maatschappelijk verantwoord is. Haar lezingen zijn een mix van inspirerende anekdotes en praktische adviezen, waardoor ze een breed publiek aanspreekt, van bedrijfsleiders tot studenten en van beleidsmakers tot maatschappelijke organisaties.

Judith’s bijdrage aan de wereld van sociaal ondernemerschap en haar visie op leiderschap hebben haar diverse prijzen en erkenningen opgeleverd. Ze wordt regelmatig uitgenodigd als expert op conferenties en in media, waar ze haar kennis en inzichten deelt om anderen te inspireren en te motiveren.

Met Judith Manshanden haalt u niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook iemand die leeft wat ze leert. Haar authentieke en gepassioneerde benadering maakt haar een van de meest inspirerende en invloedrijke sprekers op het gebied van sociaal ondernemerschap en bewust leiderschap. Door haar als spreker te boeken, biedt u uw publiek een unieke kans om te leren van iemand die daadwerkelijk een verschil maakt in de wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Judith Manshanden

Schrijf een review

Video met Judith Manshanden

Meer informatie & boekingen

Judith Manshanden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Judith Manshanden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers