Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leider- schapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non-profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid.

Joël is auteur van het boek ‘Ontwikkel je leiderschap’ – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers. Dit boek is eind januari uitgekomen bij Vakmedianet en stond vrijwel direct hoog in de lijst met best verkochte managementboeken op managementboek.nl.

Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte samen met Ben Tiggelaar aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Hij koppelt de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. Scherpe analyses die inzicht geven, pragmatische oplossingen die het verschil maken en een duidelijke visie typeren hem.

Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie.

Joël Aerts spreekt graag over:

Joël Aerts boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joël Aerts. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21