Het leven van Jerry Winkler veranderde van de een op de andere dag van een nachtmerrie in een sprookje. Winkler was aan de drugs verslaafd en leefde op straat toen hij erachter kwam dat zijn vader een miljonair was. U kunt Jerry Winkler inhuren als spreker en luisteren naar dit moderne sprookje.

Moeder
Winkler dacht altijd de zoon te zijn van een ene Johnnie, die voor hem zorgde toen zijn moeder overleed. Na de dood van zijn moeder verslechterde de relatie tussen Johnnie en Winkler en hij besloot op viertienjarige leeftijd weg te lopen.

Hij werd dakloos, zwierf over straat en raakte verslaafd aan de drank en drugs. In 2010 nam hij weer contact op met zijn vermeende vader Johnnie, die hem vertelde dat hij niet zijn biologische vader was.

Hierop ging Winkler op zoek naar zijn echte vader en kwam erachter dat zijn moeder een verhouding had gehad met de directeur van het bedrijf waar zij had gewerkt, de steenrijke Alfred Winkler, die echter al was overleden.

Miljonair
Na een DNA-test en het zenuwslopende wachten op de uitslag daarvan, bleek Jerry daadwerkelijk de zoon te zijn van deze miljonair, waardoor hij van de een op de andere dag een rijk man werd.

Het nieuws werd breed uitgemeten op televisie en in kranten en tijdschriften. Ook werd Winkler uitgenodigd op de Miljonairs Fair om daar aandacht te vragen voor armoede.

Wilt u Jerry Winkler boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Jerry Winkler boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jerry Winkler. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21