Jeannette Welp spreekt over muziek en het brein, en voegt daarbij de daad bij het woord. Interactieve lezingen waarbij de zaal daadwerkelijk muziek gaat maken is haar forte.

Jeannette Welp inspireert, verbindt en met haar frisse humoristische werkwijze verandert zij een afwachtende zaal in een stralende groep muzikanten. Drie decennia ervaring als performer, docente, theatermaker, onderneemster en motivational speaker voor groepen tot 1000 personen hebben haar gebracht tot de top in haar niche: Mensen met elkaar verbinden door de trillingen van muziek en hen laten samenwerken als een symfonieorkest.

‘Organisaties zetten in op menselijk kapitaal en werkgeluk. Dat is goed, want blije betrokken medewerkers zorgen voor flow in het bedrijf en worden minder snel ziek. Verbinding is wat daarvoor nodig is. Intermenselijke, betrokken relatie met je collega’s.  Maar hoe doe je dat? Jeannette geeft hier inzicht in door verbinding voorop te zetten. Haar motto; eerst verbinden, dan verenigen en dan verdiepen.’

Daarnaast geeft zij trainingen en teambuilding over vertrouwen, verbinding en samenwerken. De deelnemers gaan actief aan de slag met muziek en creativiteit en dat staat garant voor goede sfeer en het versterken van de consensus. Haar instant-boomwhacker orkesten zijn legendarisch.

U kunt Jeannette boeken voor een lezing of workshop op maat. Muzikale kennis is absoluut niet nodig. Ook voor de start of afsluiting van een dag of congres is Jeannette een prima keuze.

Jeannette Welp spreekt graag over:

Jeannette Welp boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jeannette Welp. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21