Informatie delen zonder iets terug te verwachten: dat is de netwerkattitude die duidelijk naar voren komt in de inspirerende lezingen van Jan Vermeiren.

Internationaal
Vermeiren is een van de populairste internationale sprekers op het gebied van netwerken. Niet voor niets wordt hij door ons zuiderburen tot de Top 10 sprekers van België gerekend.

Ook u kunt Jan Vermeiren boeken als spreker. De oprichter van het bedrijf Networking Coach brengt in begrijpelijke taal zijn kennis en inzichten over netwerken over op zijn publiek. Hij vertelt over de voordelen van netwerken en de moeilijkheden die mensen hierbij tegenkomen. Verder geeft hij praktische tips om de kracht van uw netwerk in te schakelen.

Bestsellers
Vermeiren is onder andere bekend als auteur van de boeken Let’s Connect en Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken. De Amerikaanse vertalingen van deze boeken waren bestsellers op Amazon. Nooit eerder kwam een Belgische auteur deze eer toe. Daarnaast stond Vermeiren aan de basis van de CD Let’s connect op een evenement.

Wilt u Jan Vermeiren als spreker inhuren? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Jan Vermeiren spreekt graag over:

Jan Vermeiren boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Vermeiren. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21