20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Vermeiren

Jan Vermeiren als spreker boeken

Informatie delen zonder iets terug te verwachten: dat is de netwerkattitude die duidelijk naar voren komt in de inspirerende lezingen van Jan Vermeiren.

Jan Vermeiren

Informatie delen zonder iets terug te verwachten: dat is de netwerkattitude die duidelijk naar voren komt in de inspirerende lezingen van Jan Vermeiren.

Internationaal
Vermeiren is een van de populairste internationale sprekers op het gebied van netwerken. Niet voor niets wordt hij door ons zuiderburen tot de Top 10 sprekers van België gerekend.

Ook u kunt Jan Vermeiren boeken als spreker. De oprichter van het bedrijf Networking Coach brengt in begrijpelijke taal zijn kennis en inzichten over netwerken over op zijn publiek. Hij vertelt over de voordelen van netwerken en de moeilijkheden die mensen hierbij tegenkomen. Verder geeft hij praktische tips om de kracht van uw netwerk in te schakelen.

Bestsellers
Vermeiren is onder andere bekend als auteur van de boeken Let’s Connect en Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken. De Amerikaanse vertalingen van deze boeken waren bestsellers op Amazon. Nooit eerder kwam een Belgische auteur deze eer toe. Daarnaast stond Vermeiren aan de basis van de CD Let’s connect op een evenement.

Wilt u Jan Vermeiren als spreker inhuren? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Jan Vermeiren

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan Vermeiren inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Vermeiren
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers