20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Judith Smits

Judith Smits als spreker boeken

Wil je dat jouw bezoekers op jouw event nieuwe mensen leren kennen?

Judith Smits

Wil je dat jouw bezoekers op jouw event nieuwe mensen leren kennen?

85% van de bezoekers van evenementen en congressen vindt het lastig om op onbekenden af te stappen. Dat is toch zonde! Want nieuwe mensen leren kennen levert jouw bezoekers geweldige kansen op, mooie samenwerkingen en kan de omzet van hun bedrijf een boost geven.

Netwerkexpert en spreker Judith Smits heeft al meer dan 5.000 mensen getraind in on- en offline netwerken. Vanuit haar jarenlange ervaring weet zij: iedereen kan leren netwerken. Als je maar weet hoe! Daarom werkt zij met de Blue Orange methode: Blue staat voor het geven van praktische netwerktips en Orange staat voor ‘Just do it!’: aan de slag met netwerken. Deze combinatie van Blue en Orange zorgt ervoor dat het publiek vol energie en enthousiasme hun netwerk vergroot.

De Blue Orange netwerkshow

Om mensen te helpen om makkelijker contact te leggen heeft Judith de Blue Orange netwerkshow ontwikkeld. Deze wervelende, interactieve show vol fun en humor zorgt ervoor dat bezoekers van jouw event:

  • Gegarandeerd nieuwe mensen leren kennen;
  • Op een luchtige manier praktische tips krijgen over on- en offline netwerken;
  • Hun enthousiasme laten zien, zodat ze makkelijk nieuwe klanten aantrekken;
  • Met als kers op de taart: Een ludieke netwerkquiz waarin de ‘netwerker van de dag/avond’ wordt verkozen!

Over Judith Smits

Drs. Judith Smits (1978) is netwerkexpert en een bevlogen spreker die het publiek meeneemt in de wereld van on- en offline netwerken. Zij activeert en enthousiasmeert het publiek om zichzelf laten zien en kansen te grijpen, zodat ze vol energie nieuwe klanten aantrekken. Op het podium is Judith altijd gekleed in oranje jurkjes met een ‘touch of blue’.

Judith heeft in haar carrière heel wat netwerkborrels, congressen en events afgelopen. Dat begon bij Heineken, waar ze verantwoordelijk was voor de sales in Amsterdam Centrum. Daarna heeft ze in salesfuncties gewerkt bij verschillende bedrijven en branches: MKB-bedrijven, maatschappelijk betrokken ondernemingen en start-ups. Als ervaringsdeskundige zag zij op netwerkevents dat veel mensen het moeilijk vinden om zichtbaar te zijn en niet weten hoe ze contact kunnen maken met onbekenden. Daarom heeft Judith samen met haar business partner het bedrijf Blue Orange Company opgericht. Ze heeft twee studies afgerond: HBO Commerciële Economie en de universitaire studie Communicatiewetenschap.

Klanten van Blue Orange Company zijn o.a. Rabobank Nederland, lokale banken, Jacobs Douwe Egberts, diverse ondernemersclubs, Nyenrode Business Universiteit, 365 Dagen Succesvol, Emesa (Vakantieveilingen.nl), Ecofys Consultancy, Solar Nederland, Quoratio, Fontys Hogescholen en advocaten- en accountantskantoren.

Judith werkt met een geweldige drive en passie. Ze heeft oprechte interesse in mensen en het maken van verbinding. Judith werkt met veel enthousiasme. Zij heeft een enorme positieve uitstraling, die maakt dat je wordt meegezogen in haar enthousiasme. Zij is in staat om dit ook in grotere groepen te bereiken. Judith is een echte professional. Ze is goed voorbereid en werkt samen aan het gestelde doel.’  Patrick Wijns, Manager Private Banking Rabobank Maas & Waal

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Judith Smits

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Judith Smits inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Judith Smits
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers