20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Uriot
Exclusief bij
Quality Bookings

Jan Uriot als spreker boeken

Jan Uriot, geliefd showbizz-kenner en vlijmscherp journalist, staat bekend om zijn levendige, luchtige stijl in woord en geschrift. Uriot, wiens werkveld vaak het rijk der sterren beslaat, neemt altijd een lichte toon aan en heeft een kenmerkende scherpe humor. Hij is resoluut in zijn opvatting dat de term ‘showbizz-deskundige’ belachelijk is, en verkondigt met plezier: “Deskundig… dan heb je ergens voor gestudeerd. Nou, afgestudeerd op Gordon, de familie Hazes en Lil’Kleine ben ik zeker niet!”

Jan Uriot

Dagvoorzitter en showbizz-kenner

Uriot is momenteel werkzaam als journalist bij De Telegraaf, waar hij een vaste waarde is en elke week zijn eigen pagina in weekblad PRIVÉ verzorgt. Daarnaast is hij een vaste spreker op Telegraaf TV in de rubriek ‘Wat vindt Jan’, waar hij op luchtige wijze commentaar geeft op de sterrenwereld. Zijn motto luidt dan ook: “Iedereen is gek, behalve ik!”

Naast zijn journalistieke carrière heeft Uriot ook een indrukwekkende lijst van publicaties op zijn naam staan. Hij heeft twee boeken geschreven: de biografie van Wim Sonneveld, getiteld ‘Sonneveld mevrouw’, en ‘De Prins met de losse handjes’, een levendige levensbeschrijving van Joop van Tellingen.

Uriot heeft ook succes in de podcastwereld met zijn wekelijkse show ‘Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang’, die hij co-host met Marc-Marie Huijbregts. De podcast, te beluisteren op Podimo, is een ware hit dankzij de ongeëvenaarde chemie tussen de twee hosts en hun onverschrokken kijk op de wereld.

Jan Uriot boeken als dagvoorzitter

Jan Uriot is beschikbaar voor boekingen als dagvoorzitter voor congressen en seminars via Quality Bookings. Met zijn scherpzinnige inzichten, levendige presentatie en vermogen om licht te werpen op elk onderwerp, zal hij zeker elk evenement tot een succes maken. Jan brengt een unieke combinatie van entertainment, kennis en humor naar het podium, waardoor hij een gewilde spreker is voor een breed scala aan evenementen.

Te boeken als
Dagvoorzitter
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jan Uriot

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan Uriot inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Uriot
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers