Volgens Jan Kuipers is hoe je leven er nu uitziet een optelsom van grote en kleine, bewuste en onbewuste keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. Wat voor je verleden geldt, geldt ook voor de toekomst. Je hebt altijd de keuze om het stuur om te gooien en dat te doen wat je werkelijk wilt. Wie is daar nou niet benieuwd naar? Boek Jan Kuipers en hij laat u weten hoe keuzes uw leven beïnvloeden.

Leren van ieder moment

Jan Kuipers is directeur van Franklin Covey Benelux. In zijn visie op leiderschap laat hij zich inspireren door Steven Covey, de auteur van onder andere De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap. Jan Kuipers heeft een eigen boek geschreven waarin hij zelfs verder gaat dan Covey. Hij introduceert in zijn boek Creëer Wind Mee elf natuurwetten die in ons voordeel kunnen werken. Bij elke natuurwet grijpt hij terug op vier dimensies die volgens hem ten grondslag liggen aan het mens zijn. Hij laat zien dat een juiste balans gezocht moet worden in het lichaam (FQ), het hart (EQ), het verstand (IQ) en de ziel SQ).

Gebruik de natuurwetten

In zijn presentaties geeft Jan Kuipers concrete voorbeelden hoe met de natuurwetten om te gaan. Hij laat weten hoe door zichzelf gemaakte fouten zijn levenslessen bleken te zijn. Om daar zelf achter te komen is enig zelfleiderschap wel een vereiste. De deskundigheid van Jan Kuipers zorgt voor het verhogen van effectiviteit van mensen en organisaties. Hij laat zien hoe men met maximaal gebruik van menselijk potentieel doelen te realiseren zijn. In zijn presentaties maakt hij gebruik van vragen uit het publiek, hij laat mensen nadenken en zijn publiek krijgt praktische aanknooppunten om mee aan de slag te gaan. U kunt Jan Kuipers boeken als spreker, coach, discussieleider of dagvoorzitter. Wilt u meer weten over deze door Steven Covey geïnspireerde man? Neem dan contact met ons op.

 

Jan Kuipers spreekt graag over:

Jan Kuipers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Kuipers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21