De voormalig topzeiler op wereldniveau, Jacco Koops, kunt u boeken bij Quality Bookings als spreker of als coach. Jacco is altijd op zoek naar kennis. Hij benut veel managementsystemen om zijn doelen te bereiken. De topsport verschilt niet zoveel van het bedrijfsleven, zeker niet als het gaat om managen van mensen en systemen.

Van topzeiler naar topcoach
Jacco Koops was als bondscoach zeilen van de 470-damesklasse zeer succesvol. Zijn aanpak leidde tot wereldtitels in de WK’s van 2005, 2006, 2007, 2009 en 2010. In peking werd een zilveren medaille gewonnen op de Olympische Spelen in 2008. Om tot de top te behoren is een bedrijfsmatige aanpak de beste volgens Jacco Koops. Met deze methode smeedt hij een sportploeg en brengt en houdt deze op niveau.
Inmiddels heeft Jacco een eigen bedrijf voor trainingen, communicatie en ontwikkeling voor sportmensen, maar hij geeft ook lezingen voor het bedrijfsleven, omdat daar dezelfde methodes gebruikt kunnen worden. De processen en producten van zijn bedrijf zijn zeer geschikt voor teambuilding en goede prestaties, ook binnen het bedrijfsleven.

Beter willen worden
Jacco Koops zijn streven blijft om beter te willen worden. En welk bedrijf wil dat nu niet? Zijn jarenlange topprestaties en coachervaring maken Jacco Koops tot de man waarvan iedereen kan leren hoe het is om goed te blijven functioneren aan de top. Of dat nu van een sportploeg of een bedrijf is. Wilt u ook leren van de gedreven en ervaren Jacco Koops? Boek hem dan nu als spreker of coach via Quality Bookings. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Jacco Koops spreekt graag over:

Jacco Koops boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacco Koops. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21