20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacco Koops

Jacco Koops als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die zowel het bedrijfsleven als de wereld van topsport begrijpt, is Jacco Koops een uitmuntende keuze. Als voormalig topzeiler en succesvolle coach van Olympische zeilteams heeft Jacco unieke ervaringen en inzichten die hij deelt tijdens zijn lezingen. Zijn expertise in het managen van teams en het implementeren van effectieve managementsystemen is direct toepasbaar in het bedrijfsleven. Boek Jacco Koops bij Quality Bookings en ontdek hoe de principes van topsport uw organisatie kunnen versterken.

Jacco Koops

Topzeiler en coach

Van topzeiler naar topcoach

Jacco Koops reis van topzeiler naar topcoach is er een van ongeëvenaard succes. Als bondscoach van de Nederlandse 470-damesklasse zeilteam behaalde hij meerdere wereldtitels en een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Zijn benadering van coaching, waarbij een bedrijfsmatige aanpak centraal staat, is een bewijs van zijn diepgaande begrip van teamdynamiek en prestatiebeheer. Jacco’s methodes, succesvol in de sportwereld, zijn even effectief in het bedrijfsleven, waar teamsamenwerking en consistent hoge prestaties cruciaal zijn.

Jacco Koops inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Jacco Koops voor uw evenement is gestroomlijnd en ondersteund door Quality Bookings. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur en uitgebreide support, wordt het organiseren van een inspirerende lezing door Jacco een naadloze ervaring. Ons team ondersteunt u bij elke stap, van het kiezen van het juiste thema voor de lezing tot de logistieke afhandeling op de dag van het evenement. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 verzekeren u van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Jacco Koops

Jacco Koops, een naam synoniem aan doorzettingsvermogen en uitmuntendheid, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van de topsport. Van zijn vroege dagen als een getalenteerde zeiler tot aan zijn ongekende successen als coach, heeft Jacco een onwrikbaar commitment aan uitmuntendheid getoond. Zijn overgang van sport naar het zakenleven is naadloos verlopen, waarbij hij de lessen en strategieën uit de zeilsport toepast in zijn trainingen en lezingen voor het bedrijfsleven.

Jacco’s aanpak is gefundeerd op het idee dat de principes van topsport – zoals doelgerichtheid, teamwork, en voortdurende verbetering – universeel zijn en waardevolle lessen bieden voor elk bedrijf dat streeft naar uitmuntendheid. Zijn ervaringen als topsporter en coach, gecombineerd met zijn bedrijfsmatige inzicht, maken hem tot een unieke en inspirerende spreker.

Met zijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in trainingen, communicatie en ontwikkeling, brengt Jacco zijn expertise niet alleen naar sportteams maar ook naar bedrijven. Zijn methodes zijn bijzonder effectief voor teambuilding en het bereiken van hoge prestaties binnen organisaties.

Als u op zoek bent naar een spreker die authentieke inzichten kan bieden in zowel de wereld van topsport als het bedrijfsleven, is Jacco Koops de ideale keuze. Zijn levensverhaal en professionele prestaties bieden een unieke bron van inspiratie en praktische kennis voor iedereen die streeft naar het bereiken van de top in hun vakgebied. Boek Jacco Koops nu via Quality Bookings voor uw volgende evenement en ervaar de kracht van zijn inspirerende verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jacco Koops

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jacco Koops inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jacco Koops
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers