20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hubrecht Duijker

Hubrecht Duijker als spreker boeken

Duikt u in de wereld van de wijn, dan is er geen betere spreker dan Hubrecht Duijker. De man die over de hele wereld reist en jaarlijks duizenden wijnen proeft. Volgens Hubrecht is wijn geen drank, het is een belevenis.

Hubrecht Duijker

Duikt u in de wereld van de wijn, dan is er geen betere spreker dan Hubrecht Duijker. De man die over de hele wereld reist en jaarlijks duizenden wijnen proeft. Volgens Hubrecht is wijn geen drank, het is een belevenis.

Van reclamemaker tot vinoloog

Doordat Hubrecht Duijker tijdens zijn carrière als reclameadviseur geboeid raakte door wijn, heeft hij het slijtersvakdiploma gehaald. Op dat moment de enige opleiding in de wereld van de wijnen. Zijn eerste artikelen over wijn publiceerde hij al in 1969. De artikelen verschenen in de door hem bedachte uitgave van Wijn & Spijs. Vervolgens kreeg hij een vaste wijnrubriek in achtereenvolgens Het Parool en het Financiële Dagblad. Voor de laatste heeft hij de rubriek 41 jaar verzorgd. In 1973 verscheen zijn eerste boek en vanaf 1975 werd hij de eerste fulltime wijnschrijver van Nederland. Hij heeft veel boeken op zijn naam staan.

Zijn passie voor wijn werkt aanstekelijk

Als spreker over wijn, vertelt Hubrecht Duijker op verrassende wijze over deze aparte wereld. Het woord vinoloog dat door hem is bedacht, staat in de Dikke van Dalen. Hubrecht praat aanstekelijk over de maaltijdbegeleider bij uitstek. Hij laat u ervaren dat wijnproeven niet moeilijk is. Boekt u Hubrecht Duijker via Quality Bookings als spreker, dan ervaart u deze spreker als informerend, energiek en zintuigenprikkelend. Wil u meer informatie over deze vinoloog? Neem dan contact op met Quality Bookings.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hubrecht Duijker

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Hubrecht Duijker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hubrecht Duijker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers