Hubrecht Duijker

Duikt u in de wereld van de wijn, dan is er geen betere spreker dan Hubrecht Duijker. De man die over de hele wereld reist en jaarlijks duizenden wijnen proeft. Volgens Hubrecht is wijn geen drank, het is een belevenis.

Van reclamemaker tot vinoloog

Doordat Hubrecht Duijker tijdens zijn carrière als reclameadviseur geboeid raakte door wijn, heeft hij het slijtersvakdiploma gehaald. Op dat moment de enige opleiding in de wereld van de wijnen. Zijn eerste artikelen over wijn publiceerde hij al in 1969. De artikelen verschenen in de door hem bedachte uitgave van Wijn & Spijs. Vervolgens kreeg hij een vaste wijnrubriek in achtereenvolgens Het Parool en het Financiële Dagblad. Voor de laatste heeft hij de rubriek 41 jaar verzorgd. In 1973 verscheen zijn eerste boek en vanaf 1975 werd hij de eerste fulltime wijnschrijver van Nederland. Hij heeft veel boeken op zijn naam staan.

Zijn passie voor wijn werkt aanstekelijk

Als spreker over wijn, vertelt Hubrecht Duijker op verrassende wijze over deze aparte wereld. Het woord vinoloog dat door hem is bedacht, staat in de Dikke van Dalen. Hubrecht praat aanstekelijk over de maaltijdbegeleider bij uitstek. Hij laat u ervaren dat wijnproeven niet moeilijk is. Boekt u Hubrecht Duijker via Quality Bookings als spreker, dan ervaart u deze spreker als informerend, energiek en zintuigenprikkelend. Wil u meer informatie over deze vinoloog? Neem dan contact op met Quality Bookings.

Hubrecht Duijker spreekt graag over:

Hubrecht Duijker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hubrecht Duijker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21