20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harold Hamersma

Harold Hamersma als spreker boeken

Wijnkenner Harold Hamersma is een van de invloedrijkste vinologen van Nederland. Hij wordt vooral geprezen om de begrijpelijke taal die hij gebruikt wanneer hij over wijn schrijft. U kunt Harold Hamersma boeken als spreker.

Harold Hamersma

Wijnkenner Harold Hamersma is een van de invloedrijkste vinologen van Nederland. Hij wordt vooral geprezen om de begrijpelijke taal die hij gebruikt wanneer hij over wijn schrijft. U kunt Harold Hamersma boeken als spreker.

Wijn
Hamersma schrijft al vanaf 1985 over gastronomie. In eerste instantie over eten en drinken in het algemeen, maar sinds 1997 heeft hij zich toegelegd op het publiceren over zijn grote liefde: wijn.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de belangrijkste vinologen van Nederland. Hamersma schrijft onder andere voor het NRC Handelsblad en Het Parool. Ook verschijnt hij regelmatig op televisie om over wijn te spreken.

Voor Palazzo, de dinershow, waar topkoks Cees Helder en Robert Kranenborg het menu hebben ingevuld, heeft Hamersma het wijnarrangement uitgekozen.

Daarnaast heeft Hamersma tal van boeken over wijn geschreven. Zo publiceerde hij onder andere De lekkerste chardonnay, De lekkerste rosé en De lekkerste sauvignon blanc. Ook schreef hij boeken als Eerste hulp bij wijn, Buiten de kaart om, de Wijnalmanak, Niet lullen maar drinken en Restaurant De Kas.

Gezondheid
Daarnaast heeft hij met De Grote Hamersma een complete wijngids gepubliceerd. Ook schreef hij Wijnreis door Mijn Lichaam, waarin hij het heeft over de positieve effecten van wijn. Veel van de boeken van Hamersma werden een bestseller en Wijnreis door Mijn Lichaam werd zelfs uitgeroepen tot beste boek van de wereld over wijn en gezondheid.

U kunt Harold Hamersma boeken als spreker. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Harold Hamersma

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Harold Hamersma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harold Hamersma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers