Harold Hamersma

Wijnkenner Harold Hamersma is een van de invloedrijkste vinologen van Nederland. Hij wordt vooral geprezen om de begrijpelijke taal die hij gebruikt wanneer hij over wijn schrijft. U kunt Harold Hamersma boeken als spreker.

Wijn
Hamersma schrijft al vanaf 1985 over gastronomie. In eerste instantie over eten en drinken in het algemeen, maar sinds 1997 heeft hij zich toegelegd op het publiceren over zijn grote liefde: wijn.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de belangrijkste vinologen van Nederland. Hamersma schrijft onder andere voor het NRC Handelsblad en Het Parool. Ook verschijnt hij regelmatig op televisie om over wijn te spreken.

Voor Palazzo, de dinershow, waar topkoks Cees Helder en Robert Kranenborg het menu hebben ingevuld, heeft Hamersma het wijnarrangement uitgekozen.

Daarnaast heeft Hamersma tal van boeken over wijn geschreven. Zo publiceerde hij onder andere De lekkerste chardonnay, De lekkerste rosé en De lekkerste sauvignon blanc. Ook schreef hij boeken als Eerste hulp bij wijn, Buiten de kaart om, de Wijnalmanak, Niet lullen maar drinken en Restaurant De Kas.

Gezondheid
Daarnaast heeft hij met De Grote Hamersma een complete wijngids gepubliceerd. Ook schreef hij Wijnreis door Mijn Lichaam, waarin hij het heeft over de positieve effecten van wijn. Veel van de boeken van Hamersma werden een bestseller en Wijnreis door Mijn Lichaam werd zelfs uitgeroepen tot beste boek van de wereld over wijn en gezondheid.

U kunt Harold Hamersma boeken als spreker. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Harold Hamersma spreekt graag over:

Harold Hamersma boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harold Hamersma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21