20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Giel de Winter
Exclusief bij
Quality Bookings

Giel de Winter als spreker boeken

De 30-jarige Giel de Winter is hét creatief brein achter het merk StukTV. In 2012 startte hij het YouTube-kanaal en voegden Stefan en Thomas zich bij hem. Gedrieën bleken zij een succesformule en kwamen met verschillende formats als: ‘De Woensdagopdrachten’, ‘Huis op Stelten’, ‘Puberende Bejaarden’, ‘De Stilste Show’, ‘Roadtrippers’ en ‘Jachtseizoen. Door het format ‘Roadtrippers’ kreeg StukTV ook landelijke Tv-bekendheid, omdat dit werd uitgezonden op Veronica. Dit jaar wordt het succesvolle format ‘Jachtseizoen’ ook gemaakt voor op televisie wat uitgezonden gaat worden op SBS6.

Giel de Winter

Programmamaker en ondernemer

Inmiddels is StukTV zo razend populair geworden dat zij ruim 2.49 miljoen abonnees hebben op hun kanaal en video’s in de miljoenen weergaven oplopen. Daarmee zijn zij het grootste YouTube kanaal van Nederland. In 2018 werd zijn levenswerk STUKTV aan Talpa verkocht en sindsdien is Giel hier Creative Director Talpa Social.

Al meer dan 9 jaar is de goedlachse Brabander bezig met het bedenken en maken van creatieve formats en video’s. Daarnaast heeft Giel ook een grote passie voor muziek en staat hij in het weekend regelmatig als DJ op de leuke festivals in het land.

Giel heeft op Instagram een trouwe fanbase opgebouwd van meer dan 1.1 miljoen followers. Naast zijn kindje ‘StukTV’ is Giel inmiddels ook zelf vader geworden van een prachtige zoon genaamd Fedde.

Ergens aan beginnen wat nog niet bestond. Voortdurend ‘aan’ staan. Dát is Giel de Winter. 

In de tijd dat nog maar weinig mensen de kracht van YouTube kennen start programmamaker Giel de Winter zijn succesvolle YouTube-kanaal STUKTV op. Met inmiddels 2,5 miljoen abonnees en miljoenen views op hun video’s zijn ze wekelijks trending en behoort StukTV tot een van de grootste YouTube kanalen van Nederland. In 2018 leidt dit tot een succesvolle overname: John de Mol lijft StukTV in bij Talpa. Daarmee is StukTV het eerste YouTubekanaal dat overgenomen wordt door een groot mediabedrijf. Giel wordt aangesteld als creative director en leidt de onlinetak van Talpa. Toch kent Giel ook de keerzijde van de medaille. Leven onder hoge druk als jonge ondernemer vraagt om het maken van keuzes. Maar hoe maak je de juiste keuzes voor jezelf en voor je team? Giel staat voortdurend ‘aan’ en juist die creatieve mind zorgt voor concepten met impact. Maar wat als altijd ‘aan’ staan ook structurele onrust kan geven?

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Giel de Winter

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Giel de Winter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Giel de Winter
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers