20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gerrit Zalm

Gerrit Zalm als spreker boeken

Wanneer je Gerrit Zalm als gastspreker boekt, haal je een schat aan ervaring en expertise in huis. Als voormalig politicus en topbankier is Zalm een autoriteit op het gebied van financiën, economie en politiek. Zijn vermogen om complexe materie op een heldere en toegankelijke wijze te presenteren, maakt hem een ideale spreker voor diverse gelegenheden. Zalm spreekt gepassioneerd over onderwerpen als economisch beleid, de impact van politieke besluitvorming op de samenleving en de toekomst van de financiële sector.

Gerrit Zalm

Voormalig Viceminister-president

Gerrit Zalm als dagvoorzitter boeken

Gerrit Zalm is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn jarenlange ervaring in de politieke arena en het bedrijfsleven, weet hij als geen ander hoe hij een evenement soepel kan laten verlopen. Zalm blinkt uit in het leiden van discussies over economische en politieke thema’s en weet altijd de juiste snaar te raken. Zijn scherpe inzichten en humor maken hem tot een dagvoorzitter die elk evenement naar een hoger niveau tilt.

Over economie en financiën

Gerrit Zalm is een expert op het gebied van economie en financiën. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe economische beleidsbeslissingen worden genomen en wat hun impact is op zowel de macro-economische als de micro-economische schaal. Hij behandelt onderwerpen zoals de werking van de financiële markten, het belang van economische stabiliteit en de rol van overheidsbeleid in het vormgeven van de economie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst relevant in de huidige economische tijdsgeest.

Gerrit Zalm inhuren voor een lezing

Het boeken van Gerrit Zalm voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Het team van Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot het afronden van de boeking, wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze ervaring. We bieden all-inclusive tarieven en garanderen een snelle offerte binnen 24 uur. Ons uitgebreide supportteam staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw evenement met Gerrit Zalm een groot succes wordt.

Biografie van Gerrit Zalm

Gerrit Zalm, geboren op 6 mei 1952, is een van Nederlands meest gerespecteerde en invloedrijke figuren in de financiële en politieke wereld. Zalm studeerde economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en begon zijn carrière bij het Ministerie van Financiën. Hij klom op tot de positie van directeur van het Centraal Planbureau, voordat hij de overstap maakte naar de politiek.

Als lid van de VVD werd Zalm in 1994 benoemd tot Minister van Financiën in het kabinet-Kok I, een positie die hij behield in drie opeenvolgende kabinetten tot 2007. Tijdens zijn ambtstermijn stond Zalm bekend om zijn prudente financiële beleid en zijn rol in de introductie van de euro in Nederland.

Na zijn politieke carrière maakte Zalm de overstap naar de financiële sector. Hij werd benoemd tot CFO en later tot CEO van ABN AMRO, waar hij een cruciale rol speelde in de herstructurering en stabilisatie van de bank na de financiële crisis van 2008.

Zalm staat bekend om zijn scherpe intellect, zijn vermogen om ingewikkelde economische concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen en zijn kenmerkende gevoel voor humor. Zijn bijdragen aan de Nederlandse economie en financiële sector hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Orde van Oranje-Nassau.

Zijn ervaringen en inzichten zijn ongeëvenaard, waardoor hij een waardevolle spreker is voor elk evenement dat zich richt op economie, financiën of politiek. Zijn bijdragen aan discussies en evenementen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook een unieke kijk op de uitdagingen en kansen in de huidige economische omgeving.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Gerrit Zalm

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Gerrit Zalm inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gerrit Zalm
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers